Високопреосвященніший Митрополит Софроній у Великих Канівцях на запрошення благочинного Чорнобаївського округу протоієрея Іоанна Марініна відвідав будівництво храму в честь святої великомучениці Варвари, що зводиться у центрі смт Чорнобай.



На початку 90-х років єдиний храм у Чорнобаї разом із настоятелем перейшов у автокефальний розкол, благочиння було перенесене до Іркліїва, а православна громада тіснилась у пристосованому приміщені.

Декілька років тому відбулася закладка нового храму, і за невеликий проміжок часу храм зведено під купол. Нині там ведуться внутрішні оздоблювальні роботи.

Біля майбутнього храму владику радо зустрічали отець благочинний та церковний причт.

Ознайомившись із ходом будівництва, владика висловив своє задоволення та надав декілька практичних порад.

Також побажав Божої допомоги настоятелю, благодійникам та будівничим, інформують у прес-службі Черкаської єпархії УПЦ.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-3 #11 Україна 12.08.2014 14:53
Досить цих розсадників сатанізму,інакш е ці притони зла ,назвати неможно.Вони не гребують ніякими аморальними вчінками , порушили всі канони православія і людяності,ряса не заважає їм брехати,вбивати і потурати вбивцям і терористам.Вони втратили право існувати в Україні.Прийшов час розібратися з окупованими ними Лаврами.Ці лаври належили українцям коли Москву ще й не будували,пора окупантам валити додому.У них є де будувати руськамир і православне царство,вперед, в удмуртію,в ічкєрію,в дагестан і інший руськамир.У нас вільне вєросповідання, співіснують всі конфесії,але церкві -вбивці місця нема.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #10 Люди 12.08.2014 13:43
ЗА ЩО ГИНУТЬ НАШІ ХЛОПЦІ? ЩОБ ТУТ ,В ТИЛУ,ЦІ ТВАРІ ГНІЗДА ВИЛИ? ВОНИ ПРОКЛИНАЮТЬ НАШ НАРОД,ВОНИ НЕ ВІДСПІВУЮТЬ НАШИХ ГЕРОЇВ,ВОНИ БЛАГОСЛАВЛЯЮТЬ НАШИХ ВБИВЦЬ! ЩО ВИ РОБИТЕ? ВИ ЧЕКАЄТЕ ЩОБ ЛЮДИ ВСТАЛИ І ЗНЕСЛИ ЦЮ СЕКТУ ЗЛА?НАВІЩО ВИ ПРОВОКУЄТЕ ЛЮДЕЙ?НЕМА ВЖЕ ДОБРИХ ТОЛЕРАНТНИХ УКРАЇНЦІВ,ТЕРПЕ ЦЬ УРВАВСЯ,МОСКАЛІ НАВЧИЛИ НАС БУТИ ЗЛИМИ,І МИ ЗЛІ! НЕ ТРЕБА ПРО ПУТІНА,80% РОСІЯН ПІДТРИМАЛО АГРЕСІЮ ПРОТИ УКРАЇНИ,І ЦЯ СЕКТА ЇХ ВЕДЕ.ДОСИТЬ ЗЛОВЖИВАТИ ТЕРПИМІСТЮ,БО БУДЕ БІДА.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #9 Патріот 12.08.2014 11:42
Цю нечесть зі зброєю проти тіла і души,яка стріляє в українців і задурює їм мозги,треба як щурів викурювати,а не нові притони будувати.Коли держава втрутиться,то безпосередньо стосується нашої безпеки.Скільки доказів що там зберігається зброя,ховаються диверсанти,попи власноручно вбивають людей,чого мовчить влада?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #8 Українець 12.08.2014 11:38
Зі смертю Володимира,МП в Україні також помер.То більше не церква,нічого святого там не лишилось,бандиц ька "хаза" під прикриттям,біль ше нічого,рупор Кремля,церква-агент,церква-терорист,церква -вбивця!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #7 Тася 12.08.2014 11:33
єпископ Чернівецький і Буковинський Онуфрій (світське ім'я Орест Березовський), що представляє інтереси Московського Патріархату (УПЦ МП) в Україні, в інтерв'ю власній прес-службі виступив із засудженням антитерористичн ої операції (АТО) на Донбасі, а також відмовився визнавати причетність вищого військово-політичного керівництва Російської Федерації до дестабілізації соціально-політичної ситуації в ряді окремих регіонів.Російських найманців священнослужите ль називає не інакше як "наші одновірці та брати", а проведення АТО - "братське кровопролиття".
Він не бачить різниці між "православними військовими" та "православними ополченцями", що воюють за свої духовні "цінності" й виступають проти євроінтеграції України. Українські військовослужбо вці, за словами Онуфрія, не захищають свою Батьківщину, а діють в "інтересах" "Заходу" ("економічних, політичних, якщо хочете, духовних").ГЕТЬ ФСБШників в рясах!Вбивці з хрестами !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #6 Loki 12.08.2014 11:31
Ну если благословил, значит прежде ,посоветовался с самим онищенко и тот явно не нашёл никаких нарушений санитарных норм руського законодательств а. А уш в онищенко надо просто верить! ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #5 Нестор Іванович 12.08.2014 11:31
Московська церква в Україні це форма духовного рабства для недолугих хохлів (українцями цих людей назвати язик не повертається). Найбільш огидними є ті раби, які із свого рабського становища тішаться і прославляють свого рабовласика ( в даному випадку власника душ). Будувати московські храми в Україні, в тому числі і Чорнобаї, це цинічна наруга на памяттю про полеглих героїв, яких вбили за благословення біснуватого Кирилки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #4 Тарас 12.08.2014 11:22
сама церква МП - це політична школа, де людям промивають мізки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #3 Тася 12.08.2014 11:15
Жоден ,поважаучий себе громадянин Україне,не переступить поріг Московської церкви.Як можно молитись там,де заперечують твоє існування,де проклинають твоїх співгромадян і благословляють твоїх вбивць?Ця церква відмовляється відспівувати полеглих захисників України,священн ики цієї церкви зі зброєю виступають проти нашої держави,вони вбивають громадян України.Яке моральне та етичне право на існування цього ворожого анклаву в Україні? Вони мають бути взагалі заборонені,але люди мають свідомо відмовитись бути співучасниками злочинів цієї організації прикритої хрестом .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 Черкаси 12.08.2014 10:27
До яких пір ці Гундяєвські розсадники геноциду українців будуть насаджуватись на нашій святій землі? Геть церкву окупантів з України! УПЦ МП -ГЕТЬ!Геть вбивць в рясах! Моліться за Москву і Кирила в Москві!!! Геть !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100