реклама

реклама

Пораненого бійця батальйону «Азов” корсунця Романа Сокуренка у понеділок, 11 серпня, перевезли у клінічний-військовий госпіталь в місто Дніпропетровськ. Тяжкопораненого солдата з польового госпіталю переправили вертольотом його бойові побратими. Надзвичайно переймається долею солдата-корсунця і Тетяна Чорновол. Мама пораненого Тетяна Перетятько постійно з сином. Запитувала лікарів, що потрібно для його лікування, адже всі земляки хвилюються за свого героя, пропонують здати кров, передають кошти на лікування. Дніпропетровські медики запевнили солдатську матір, що у них поки що є все необхідне, пише у "Фейсбуці" журналістка Galina Dobrovolska Pogrbna.

"Вдень у понеділок Роман прийшов до тями, попросив соку. Однак увечері його стан погіршився: відкрилася кровотеча, його знову прооперували і він наразі перебуває у палаті інтенсивної терапії. Про це ми дізналися від подруги матері Лариси Ткач. Матір в реанімаційне відділення не пускають, однак вона змогла через скло подивитися на Романа, котрий спав після операції. Наразі його стан лікарі називають тяжким. Головний лікар – наш земляк, корсунець, котрий пообіцяв зробити усе можливе для порятунку Романа, задіяні кращі фахівці-хірурги. Можлива ще операція. Поки що він перебуватиме в Дніпропетровському госпіталі", - пише журналістка.

Нагадаю, боєць батальону МВС «Азов», корсунець Роман Сокуренко (позивний "Слкіл") був поранений у живіт під час бою під Іловайськом у неділю 10 серпня. В цьому ж бою загинув чоловік Тетяни Чорновол Микола Березовий.

Наразі корсунські волонтери збирають кошти, які знадобляться якщо не тепер, то пізніше, під час реабілітації Романа. Скриньки пожертв встановлені на корсунському ринку та в Спасо-Преображенському храмі.

І молімося разом за швидше одужання нашого героя. Адже Роман Сокуренко нині перебуває між небом і землею.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #1 Нестор Іванович 12.08.2014 13:16
Дай Боже щоб наш герой вижив. Потрібно молитися і все буде добре.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100