Правий Сектор Черкащини відправив нову партію гуманітарної допомоги в зону АТО. Протягом двох тижнів волонтери і просто не байдужі люди збирали для хлопців провізію і різні види амуніції. Вчора в Черкаси повернулись активісти які доправляли  допомогу хлопцям в зону бойових дій.

- Першочергово допомогу ми привезли нашим хлопцям які воюють на передовій в складі Добровольчого Українського Корпусу. Дорога на Схід дуже небезпечна, але добре що все минулось без травм і ушкоджень. Це заслуга військових, які охороняють шляхи і бережуть спокій, - говорить активіст Правого Сектору, Тарас.



Волонтери Правого Сектору  також привезли медикаменти та провіант для частин ЗСУ, які дислокуються поблизу ДУК`у.

- Ми запитували військових про їхні потреби і вони скаржились в основному на матеріально-технічне забезпечення, не вистачає бронежилетів, розвантажувальних жилетів, тактичних рукавиць та іншого. Стосовно харчування то більшість підрозділів повністю забезпечені необхідними харчами, хоча й говорять про те, що забезпечують їх в основному волонтери, - Леонід Зелененко, керівник силового крила Черкаської обласної організації партії Правий Сектор.

Правий Сектор Черкащини продовжує збирати допомогу для бійців, які зараз знаходяться безпосередньо в зоні бойових дій. Всі, хто хоче долучитись до збору допомоги звертайтесь за адресою: м. Черкаси, бул. Шевченка 266/1, каб. 503. тел.. (093) 083-16-66,

реклама

Коментарі  

 
-8 #1 черкащани 13.08.2014 19:28
Якась інфа про загиблих ПС ,в автобусі під Донецьком, цієї ночі є? Наших там не було? Хтось щось знає? Повідомте,хвилю ємось..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100