реклама
Sucurity Police

реклама

За спрощеною системою оподаткування, обліку та звітності в Черкаській області працює 34088 платників – юридичних та фізичних осіб. З початку року вони перерахували до місцевих бюджетів 122,5 млн.грн. єдиного податку. Це уже на 6,3 млн. гривень більше ніж за вісім місяців торік (темп – 105,4 відс.). Про це повідомила перший заступник начальника Головного управління Міндоходів у Черкаській області Тетяна Проценко.

Вона поінформувала, що уже за 9 банківських днів серпня ц.р. платники єдиного податку спрямували до місцевих бюджетів 10,6 млн.грн. податку і серпневі розписи місцевих рад уже виконані на 58,5 відс. Загалом за серпень очікується надходження 19 млн.гривень єдиного податку.

Тетяна Проценко подякувала і спрощенцям, і загалом усім платникам Черкаської області, які добровільно і сумлінно сплачують податки і є справжніми патріотами нашого краю, нашої держави, інформує прес-служба Головного управління Міндоходів в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Ілля 16.08.2014 16:34
Трошки інша тема, братіє! Хто знає, з якого це переляку останнім часом наши доблесні менти, висолопши язика, шмендюються по місту з мігальками, сиренами та крякалками?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100