реклама

реклама

Передбачається, що туристам, які приїдуть в Україну на Євро-2012 і захочуть познайомитися з Черкащиною, буде запропоновано відвідати місто Канів, зокрема, Тарасову гору, Національний заповідник імені Тараса Шевченка. Про це в інтерв’ю «Українським новинам» розповів голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб.

– У зв'язку з цим і райцентр і прилеглі території включені в програму підготовки до Євро-2012 і фінансуються з її бюджету. У Каневі вже зараз будується туристичний комплекс «Авто-Ріка», який прийме перших пасажирів в липні. Крім того, в селі Пекарі під Каневом закінчується будівництво терміналу міжнародного класу на 50 чоловік з можливістю прийому до 10 вертольотів. Також будується ресторанно-готельний комплекс. А в самому Каневі реконструюється центральна площа міста, яку, до речі, недавно перейменували в площу імені Тараса Шевченка, – повідомив Сергій Тулуб.

Також, за словами губернатора, на площі передбачається ярмарок народних промислів, що постійно діє. Вона почне свою роботу вже в серпні. Між вертолітним майданчиком і Чернечей горою курсуватиме автобус. Крім того, будуть організовані і туристичні маршрути по Черкащині – у Чигирин, Звенигородку, Умань. А по Дніпру курсуватимуть пасажирські прогулянкові судна по маршруту «Канів-Черкаси-Адамівка», «Київ-Канів», «Черкаси-Канів».

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 NazarStodola 28.05.2011 09:38
І Канів буде перейменовано в Нью-Абу-Дабі, а Абу-Дабі в Олд-Канів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Знайка 27.05.2011 15:42
Обещать-не мешки ворочать.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100