реклама

реклама

«Хочу прислати на Черкащину нашого торгово-економічного атеше, і сподіваюся, що з цього щось вийде. Бо Черкащина – один з крупних і важливих регіонів в Україні», – повідомила сьогодні під час зустрічі з керівництвом Черкаської області Надзвичайний і Повноважний Посол Ізраїлю в Україні Зіна Калай-Клайтман.

Під час зустрічі високого гостя з керівництвом області обговорювалися економічні, туристичні та інші питання.

– Черкащина – важливий регіон в плані того, що він виробляє, а наскільки він буде привабливим, я думаю, це повинні будуть вирішити що спеціалісти. Потрібно, щоб сюди якомога швидше приїхав наш атеше, який знає ту чи іншу галузь, а значить може запропонувати конкретним ізраїльським фірмам і компаніям налагодити співпрацю з Черкащиною, – підкреслила Посол.

Як зазначив голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб, за результатами зустрічі, «обидві сторони конкретно визначилися, що сьогодні є великі резерви в розвитку торгово-економічних відносин. Сьогодні є великі можливості у черкаських підприємців, щоб поставляти високоякісну продукцію в Ізраїль».

– Крім того, ми знаємо, що держава Ізраїль застосовує інноваційні підходи в розвитку свого краю. І ми просили, щоб з нами поділились таким досвідом для розвитку Черкащини, – зазначив Сергій Тулуб.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100