реклама
Sucurity Police

реклама

Міська влада Черкас цього року на капітальні ремонти будинків, де мешканці утворили об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, передбачила майже 1,7 млн. грн., у тому числі 500 тисяч гривень на посилення несучих конструкцій будинку по вул. Гагаріна, 45.

Нині тривають роботи щодо усунення небезпечної ситуації, що виникла у будинку №45 по вул. Гагаріна, у зв’язку з деформацією стінових панелей торцевого фасаду. На цей момент проводяться будівельні роботи по тимчасовому закріпленню конструкцій, подано на експертизу робочий проект ПрАТ «Черкасицивільпромпроект».

– Після отримання позитивного експертного висновку будуть виконані будівельні роботи із постійного підсилення конструкцій торцевої стіни та перекриттів першого під’їзду будинку, – розповіла начальник відділу сприяння утворенню ОСББ Світлана Слодзік.

Вона також повідомила, що станом на 20 травня прийнято шість рішень виконавчого комітету Черкаської міської ради про виділення коштів на капітальний ремонт будинків ОСББ на загальну суму 400 тис. грн.

А саме:

  • ОСББ «Гагаріна 45» – 292 тис. грн. (укріплення торцевої стіни будинку);
  • ОСББ «Перемоги 30» (капітальний ремонт двох ліфтів) – 11 тис. грн.;
  • ОСББ «Гоголя 221» (капітальний ремонт покрівлі, системи опалення) – 59,5  тис. грн.;
  • ОСББ «95» (вул. Козацька,7 – покрівля) – 37,6 тис. грн.

Крім цього з метою отримання коштів для черкаських об’єднань співвласників багатоквартирних будинків із державного бюджету цьогоріч  на конкурсний відбір у Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ подано пілотні проекти двадцяти ОСББ на загальну суму – 2477,012 тис. грн. Про це інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.

Довідка: аби отримати кошти з міського бюджету, ОСББ мають надати: витяг із протоколу загальних зборів (що мешканці згодні на умови співфінансування); підтвердження з банку, що на рахунку є необхідна сума; дефектні акти, в яких зазначені обсяги і види робіт; кошториси; угоди із підрядником.

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 Юрій 28.05.2011 08:51
Особливо кошти потрібні були будинку по вул. Гоголя,221 - це один з перших елітних будинків, а те що скільки звичайних будинків потребують ремонту, то це ні кого не хвилює. Правільно, треба в першу чергу задовольнити "товстопузиків"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Штупун 28.05.2011 07:38
А де ж наш будинок по вул. Пилипенко,10, де крише як решито, однаково, що вона є що не має, Уже шість років звертаємося в міськвиконком, щоб зробили ремонт криші, а віз і нені там, одні обіцянки. Мені потрібні міські владі, тільки тоді коли намічаються вибори і тоді вони обіцяють нам золотогі гори. Після того як ми їх виберемо вони про нас забувають
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100