реклама Делікат

Близько тисячі шістсот фотографій розгорнули сьогодні ввечері у Долині троянд в межах акції «Фотосушка», присвяченій Дню Незалежності України.


Загальна протяжність експозиції, за оцінкою кореспондента «Прочерку», сягала 240 метрів.

На виставку свої роботи надали 15 професійниї фотографів. Абсолютним рекордсменом став Степан Вінярський, який надав 154 фотографії, присвячені подіям на Майдані.

Серед інших фотомитців учасники виставки – Олексій Бадер, Олександр Третяков, Олег Фесенко, Світлана Горідько, Олександр Маломуж.


Чимало фотографій надали заклади освіти та культури.

На фотовиставці були представлені окремі «тематичні «зони»: Майдан, Сім’я, Патріотизм, Природа, Фестивалі.

Ініціатором заходу, що відбувся в Долині троянд, стало управління культури департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаського міськвиконкому.

На жаль, «фотосушка» відбувалася… під дощем.


– Шкода. Два тижні друкували. Людям цікаво, і це видно, – сказала в коментарі «Прочерку» заступник начальника управління культури Олена Стромило. – Можливо, цю саму експозицію ми виставимо на День міста.

Крім фотосушки, у Долині троянд черкащан порадували виставки та майстер-класи хенд-мейду, концерти популярних гуртів (зокрема, «Гайдамаки»). Увагу гостей свята, яких могло б бути і більше, якби не було дощу, привернув флешмоб «Дерево побажань Україні».


На символічне дерево усі охочі, а це були здебільшого дітлахи, вивішували листочки із побажаннями нашій державі. Найбільше побажань стосувалося миру, добра та благополуччя. А ще були побажання для наших вояків у зоні АТО. Їм бажали вижити…


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100