реклама

реклама

Maugli На благодійному книжковому аукціоні, влаштованому в рамках Тижня видавця у Черкаському національному університеті, книжку «Мауглі» придбав директор зоопарку Євгеній Ван. Подарував ї для аукціону інший депутат Черкаської міської ради Андрій Більда, про що він і написав на власному блозі. Ще однією книгою від депутата була „Холодний Яр” Юрія Горліс-Горського.

Серед лотів були книги від мера міста Сергія Одарича, співака Олега Скрипки, фронтмена гурту „ТІК” Віктора Бронюка, братів Капранових. Саме їх книгу „Кобзар 2000”  придбав Андрій Більда.

Завдяки цьому заходу організатори зібрали 1727 грн. На виручені кошти ініціатори аукціону планують придбати книги для Чигиринської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату.
Нагадаємо, що на благодійний аукціон передав власну біографію і голова черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб. Книжка називається «Шахтёрское притяжение».

 

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Директор заводу 30.05.2011 11:06
Ще з старих "добрих" радянських часів відрізняли заїзджих аферистів по схильності "ненароком" демонструвати свої фотографі1 на фоні відомих людей, "цінними" авторсьми подарунками малотиражниж підсамвидав книжочок...
Прийом називається подавити ЛОХа.
Для довідки:
ЛОХи- Люди Очень Хорошие, тобто довірливі, добрі.
Погані як правило з підозрою та скепісом до всього відносяться, тому і шукають Хороших.
Довірливих, покірних, рукулизучих...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100