реклама

реклама

Вони "одружилися" на зупинці

Вони "одружилися" на зупинці

«Можна з вами одружитися?». Таке запитання 28 травня ставили учасники молодіжної гри «Марш!ROUTE» тим, хто вже довго чекає маршрутку. У такій формі молодь протестувала  проти невиконання владою обіцянки зазначати на кожній зупинці розклад руху громадського транспорту.

Так 18 квітня цього року під час круглого столу з представниками громадськості міста голова Сергій Одарич взяв зобов’язання розмістити протягом місяця на всіх зупинках громадського транспорту таблички з тим коли йде перша та остання маршрутки, який інтервал руху в той чи інший час.

На зупинці «Будинок торгівлі» 28 травня можна було побачити «весілля» тих, хто не доїхав до парку через відсутність публічних графіків маршруток або ж економлячи кошти перед черговим подорожанням проїзду з 1 червня.

Ця ситуація лягла в основу квесту «Марш!ROUTE». Головна його відмінність від багатьох інших, що вже проводилися у Черкасах, – соціальна спрямованість. Поряд з традиційними квестовими завданнями (на кшталт: продати квиток кондуктору по повній його вартості, помити чужу автівку мінімум за 10 грн...), були соціально-орієнтовані. Під час виконання завдань, гравці проводити певне соціологічне дослідження серед населення м. Черкаси, стосовно громадського транспорту міста. Результати дослідження, після завершення гри, будуть передані до міської ради для прийняття рішення.

vesil1

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100