реклама

реклама

У Харкові бійці спеціального батальйону міліції, працівники місцевого УБОЗу, СБУ та інспектори ДАІ затримали автомобіль «Пежо», яким керував 38-річний житель міста Черкаси. В іномарці водій перевозив більше 20 гранат різних видів, 3 ПЗРК, автомат та майже тисячу набоїв.



Машину зупинили для перевірки близько 21-ї години на стаціонарному посту ДАІ «ХТЗ». 38-річний черкащанин під час спілкування з міліціонерами помітно нервував, що викликало підозру в правоохоронців. Відтак ухвалили рішення про проведення огляду автівки.

У результаті в салоні виявили та вилучили 13 гранат РГД-5, 17 гранат для підствольного гранатомету, 3 ПЗРК, 6 гранат Ф-1, 3 гранати РПГ-18, автомат АКСУ та 1000 патронів калібру 5,45 мм.


Для з’ясування обставин події чоловіка було доставлено до Орджонікідзевського райвідділу міліції міста Харкова.

Під час допиту слідчі з’ясували, що небезпечний збройовий арсенал чоловік знайшов в одному з міст Донецької області та віз його до дому до Черкас. Вилучена зброя та боєприпаси направлені на дослідження до експертів-криміналістів.

За вказаним фактом розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

За вчинення вказаного злочину чоловіку загрожує покарання у вигляді 7 років тюремного ув’язнення, інформують у прес-службі МВС Харківської області.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Факт 29.08.2014 16:12
Цитую Lena:
Из Донецка в Черкассы через Харьков? :o

Водитель с Черкасс, а вот куда ехал не сказано.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Дмитро 29.08.2014 09:07
На фото побачив тільки РПГ, хто статтю писав? ПЗРК зайняли б півкузова...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Lena 28.08.2014 19:36
Из Донецка в Черкассы через Харьков? :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100