реклама

реклама

Понад 270 каратистів з 14 областей України змагалися в Черкасах за путівки на участь в чемпіонаті світу, який у жовтні прийматиме м. Турін (Італія). VIII Відкритий чемпіонат України з карате (версія FSKA) традиційно в нашому місті організовує Федерація Фунакоші Шотокан Карате України, інформує прес-служба Черкаської мерії.

Безпосередньо змагання проходили з ката (демонстрація рухів) та куміте (в поєдинках) в особистих і командних заліках. Найвищі результати серед черкащан продемонстрували Костянтин Чакригін, Володимир Мачульський, Олександр Науменко, Юрій Зоренко, Олександр Мішенко, Станіслав Голубець та Анастасія Табаченко.

karate

У командних виступах у підсумку перше місце здобула збірна Дніпропетровської області, 2 місце – збірна Київської області, а третє – господарі – збірна Черкаської області.

– Дуже приємно відмітити, що рівень цього чемпіонату перевищив за якістю всі попередні. Тож не дивно, що наша федерація набирає високих обертів і це відчувається на світових виступах, де збірна України впевнено посідає 2 місце, – зазначив президент федерації Анатолій Науменко.

Наступним етапом підготовки до чемпіонату світу стане літній спортивно-оздоровчий табір «GASSHUKU-2011», який відбудеться в липні в Криму.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100