реклама
Sucurity Police

реклама

Гендиректор: Позиції нашого «Азоту» будуть тільки зміцнюватися

Гендиректор: Позиції нашого «Азоту» будуть тільки зміцнюватися

Минулої неділі черкаські хіміки відзначили своє професійне свято. Працівники ВАТ «Азот» приймали вітання в Палаці культури «Дружба народів». Від керівництва області, міста, представників різних організацій і підприємств. Та – нових власників - керівників корпорації Ostchem Ukraine (власник – Дмитро Фірташ), яка об’єднує хімічні підприємства України.
–Нинішнім азотівцям не соромно дивитися в очі поважним ветеранам, оскільки ми впевнено виконуємо їх мудрі настанови, керуємося трудовим запалом і намагаємося вирішувати часом нелегкі економічні ситуації, - зазначив у своїй промові  гендиректор «Азоту» Віталій Скляров. -  На підприємстві працюють справжні майстри своєї справи, істинні патріоти галузі. І я щиро вдячний кожному за високий професіоналізм, відповідальність, досвід, працелюбство, відданість обраній професії. Все це разом є невід’ємною ознакою того, що позиції нашого «Азоту» будуть тільки зміцнюватися. З нагоди свята прийміть найсердечніші поздоровлення і побажання міцного здоров’я, щастя та великих удач. Хоча цей день і не позначений червоною датою в календарі, але має важливе значення – з продукцією хімічного виробництва тісно пов’язане не лише життя кожної людини, але й повноцінний розвиток людства в цілому.
Мер дякує ветеранам-хімікам

Мер дякує ветеранам-хімікам

Як повідомляє прес-служба ВАТ «Азот», хіміків привітав перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Рябцев. Він подякував працівникам «Азоту» за високі виробничі досягнення і той непосильний внесок, який зробив колектив у соціально-економічний розвиток міста та області і з нагоди професійного свята вручив грамоти передовикам виробництва. Таку ж місію виконав і заступник голови обласної ради Василь Касян та міський голова Сергій Одарич, високо оцінивши труд хіміків, оскільки вважають, що ця професія є дуже відповідальна і не кожному вона під силу.

Фінішували урочистості концертом зірки української естради Альони Вінницької.

Розважала "азотівців" колишня солістка "ВІАГРИ" Вінницька

Розважала "азотівців" колишня солістка "ВІАГРИ" Вінницька



реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100