реклама

реклама

А ще Ігор Сичов відомий виконанням ролі Героя України в ході опозиційних протестів

А ще Ігор Сичов відомий виконанням ролі Героя України в ході опозиційних протестів

Сьогодні о 6-00 ранку працівниками Соснівського РВВС України в Черкаській області затримано вдома і доставлено до райвідділку учасників протестного мітингу, який відбувся в Черкасах 24 травня. Це двоє молодих хлопців - Сергій Марченко і заступник голови ГО «Воля ХХІ» Ігор Сичов. Про це «Прочерку» повідомив голова ГО «Воля ХХІ» Назар Обідзінський.

– З представниками опозиції ми відвідали Соснівський райвідділок і розпитали чергового та заст. начальника РВ Соснівського УМВС В.Погасія, у зв’язку з чим хлопців було затримано. Зі їхніх слів «ніякого затримання не було, а було запрошення до міліції». А тепер складаються адміністративні протоколи, звинувачено їх у хуліганських діях за ст.173 Кодексу про адміністративні правопорушення (обписування паркану в центрі міста) і пізніш їх буде доставлено до суду, – повідомив Назар Обідзінський. – Додам, що паркан, яким огороджена Соборна площа міста, за словами мера Черкас Сергія Одарича, сказаними ним на одній з нещодавніх прес-конференцій є поставленим незаконно, як і самі роботи з реконструкції, адже ця площа ще не передана у власнійсть області, а є у власності Черкаської міськради. Немає також ні технічної документації, ні кошторису на проведення цих робіт.

Декілька днів раніш до того ж Соснівського райвідділку було двічі «запрошено» і знято покази з координатора Ради опозиційних сил Черкащини Леоніда Даценка. Саме у ці дні у Ігора Сичова розпочалася сесія, він студент Черкаського держуніверститету.

реклама

Коментарі  

 
+6 #3 Марія 01.06.2011 14:47
Ага. Бояться опозиції. Бійтеся. Прийде ваш час. Хлопці- тримайтеся!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Мирослав 01.06.2011 12:30
БАНДУ - ГЕТЬ!! :eek: БАНДУ -ГЕТЬ!! :-x БАНДУ - ГЕТЬ!ГЕТЬ! ГЕТЬ!!! :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Альтран 01.06.2011 11:35
ого!
Невже почалось?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100