реклама

реклама

Сьогодні біля будівлі Черкаської міської ради відкрили велопарковку. Захід проводив керуючий справами міськвиконкому Микола Кудрявцев. Він також вручив трьом працівникам комунальних підприємств велосипеди. Щасливчиками стали: майстер комунального підприємства «СУБ «Митниця» Катерина Девигора, старший майстер 3-ї дільниці КП «Черкаситеплокомуненерго» Валерій Механіков та столяр КП «Придніпровська служба утримання будинків» Сергій Іщенко.

Захід повинен був проводити міський голова, але він сьогодні перебуває у відрядження в Києві.

– Чесно кажучи, коли у квітні міський голова вперше вручив велосипеди, я не дуже вірив у те, що традиція приживеться. Але спільними зусиллями ми проводимо цей захід вже вдруге. Більш того, навіть відкриваємо велопарковку! Це дуже необхідно, адже більшість людей, з якими я спілкувався, кажуть, що часто не знають де залишити велосипед, – зазначив Микола Кудрявцев.

Керуючий справами Микола Кудрявцев опікується у мерії велосипедами і велопарковкою

Керуючий справами Микола Кудрявцев опікується у мерії велосипедами і велопарковкою

Він навіть пригадав прикрий випадок¸ коли до міськвиконкому приїхав на велосипеді відвідувач і прикріпив його до флагштоку, де майорить прапор міста і України.

– Тоді я зрозумів, що парковка сприятиме розвитку велосипедного руху. Одразу скажу за безпеку велосипедів, які паркуватимуть громадяни біля міськвиконкому. Днями ми встановимо біля велопарковки камеру спостереження, чим завершимо облаштування усієї будівлі відеоспостереженням. Тож охорона велосипедів буде на найвищому рівні! Більше, ніж на стоянці перед будівлею! – зауважив Микола Кудрявцев.

Більда: А взагалі важко кататися в Черкасах на велосипедах

Більда: А взагалі важко кататися в Черкасах на велосипедах

Приїхав на велоподію і депутат Черкаської міської ради Андрій Більда. Він був як і належить справжньому велосипедисту, у спортивній формі та захисній касці. Депутат розповів всім про користь їзди на велосипеді, зазначивши, що за три місяці схуд на 5 кг.

– Ці велосипеди ще треба налаштувати, щоб не було як минулого разу, коли люди отримали велосипеди, але не могли на них їхати. Краще звернутися до спеціалізованого магазину, де вам за 30 гривень його налаштують і ви зручно і безпечно кататиметесь, – порадив Андрій Більда. – А взагалі важко кататися в Черкасах на велосипедах. Водіям автомобілів бракує культури. Я б хотів, щоб громадяни, які вивчають правила дорожнього руху для отримання водійських прав, насамперед вчились їздити на велосипеді.

У свою чергу Микола Кудрявцев зауважив, що працівники, які отримали велосипеди, не зобов’язані їздити на ньому на роботу.

– Я ніколи не їздив на роботу на велосипеді. Я просто запрошую користуватися цим видом транспорту. Він порівняно дешевий і корисний, – зауважив Микола Кудрявцев.

Він розповів «Прочерку», як обирали щасливчиків, що отримали сьогодні велосипеди.

– Сьогодні велосипеди отримали люди, що працюють майстром, столярем. Самі трудові колективи визначали, кому дарувати велосипеди. Керівники підприємств краще за інших знають, хто працював краще, хто користуватиметься велосипедом, – пояснив Микола Кудрявцев. – Даруватимемо велосипеди нашим працівникам усю теплу пору року.

Насамкінець Микола Кудрявцев повідомив, що приблизно через місяць біля пакрувального майданчику влада проведе конкурс стріт-арту на велотематику, щоб розмалювати сіру стіну.

реклама

Коментарі  

 
-1 #5 Milka 02.06.2011 09:21
Лучше бы о Велодне 2011 в Черкассах побеспокоились! !!!!!!! и посодействовали в проведении мероприятия. Ато стыдоба для Черкасс!!! Наверное, единсвенный город, который отличился в этот день "сприятиливими умовами розвитку велосипедного руху"!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #4 edwardpo 02.06.2011 09:07
Интересно, где были велосипедисты из мэрии 28 мая в 11:00?
В этот день велосипедисты нашего города, как и всей Украины пытались провести Велодень http://www.bikeday.org.ua/ Но в Черкассах все по другому вышло, ГАИ не позволили провести парад велосипедистов http://forum.ck.ua/viewtopic.php?f=2&t=204241 А люди из мэрии, якобы способствующие развитию велодвижения в Черкассах остались в стороне, вместе со своими велосипедами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Слава 01.06.2011 16:19
А взимку будете дарувати лижі і ковзани?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Мы с мамой эстеты 01.06.2011 15:58
цирк уехал- а клоуны остались
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Дмитро 01.06.2011 14:15
http://www.youtube.com/watch?v=fODJYnLFvB0
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100