реклама

реклама

Так звана «дача Андреєва», що знаходиться у Черкасах за адресою вул. Менделєєва, 4, продовжуватиме перебувати у власності підприємця Олександра Чуприни. Так нещодавно постановив Київський окружний суд, повідомила сьогодні на прес-конференції депутат Черкаської обласної ради Любов Майборода.

– На сьогодні область не може забрати собі це приміщення. 2003 році підприємцю Чуприні ця дача була передана на правах оренди на десять років. Тобто ця будівля – власність області, але до закінчення строку дії оренди залишилося чотири роки. Таке рішення суд виніс декілька тижнів тому. Обласна влада направила апеляцію, але, розглянувши її, суд таки залишив в силі рішення про продовження договору оренди, – повідомила Любов Володимирівна.

Депутат обласної ради вкотре наголосила, що обласна влада не повинна привласнювати цю будівлю.

– Ця дача у майбутньому повинна бути продана, а кошти повернуті в бюджет. А ті 5,5 га природоохоронної зони, що прилягають, мають бути повернуті громаді міста. Бо для влади сором і ганьба мати у власності такі заклади, як «дача Андреєва». Це що, повноваження влади, – влаштовувати прийоми високопосадовцям? Нехай приїжджі чиновники поселяються в готелях, - зазначила Любов Майборода.

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Черкащанин 01.06.2011 20:58
В цій історії нічого нового.
На щось пало геройське око, хтось впав в немилість, або на когось щось нашептали, піднімаються всі по команді фас, хоча в душі визнають що законнісь сумнівна. І тут починається конфронтація, пересварки, бруд, провокацій, перевірки, всі учасники подій станють ворогами.
В кінці суди виносять законні рішення, але бруд зіпсовані відносиния, ворожнеча між учасниками подій в душі залишається.
Назвається розділяй і властвуй.
МЕТОДИ ОКУПАЦІЙНОГО РЕЖИМУ.

Пані Майбороді раніше не симпатизував.
Але на сьогодні вона єдиний депутат, хто має громадянську позицію і принаймі знає, що таке людська гідність.
На жаль мужики в облраді перевелись. Усих цікавить тільки своя шкура та об"їдки з панського столу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Перец 01.06.2011 19:20
Ви краще спитайте у міської ради скільки вже там ділянок по 0,10га наділено навколо дачі у ландшафтному насадженні дуба??? а тоді будете розказувати за дачу! Менше деребаньте поруч земельку!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Альтран 01.06.2011 17:38
:zzz Люба жжет)))
Молодец,однако.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100