реклама

реклама

1 червня 2011 року Черкаський обласний осередок молодіжної громадської організації «Сокіл» провів обласну акцію «Немає дітей – немає майбутнього». Вона являла собою конкурс з патріотичного малюнку на асфальті серед дітей, який провели місцеві осередки МГО «Сокіл» в Умані, Каневі та Золотоноші. Найближчими вихідними таку ж акцію сокільці проведуть у Черкасах та Христинівці, повідомляє прес-служба Черкаської обласної організації ВО «Свобода.

Під час заходу молоді націоналісти наголошували на потребі власне захисту дітей від несприятливої соціальної та політичної ситуації, що нині існує в Україні та закликали долучитися до боротьби за права дітей і молоді, а також презентували молодіжну громадську організацію «Сокіл», розповідаючи про діяльність та ідеологічні погляди організації.

naci

Коментуючи захід, голова Черкаського обласного осередку МГО «Сокіл» Юрій Ботнар заявив: «Ми наголошуємо, що антинародна система проводить послідовну політику зі знищення нашого народу, знищуючи дитинство у першу чергу. Починаючи від недоступної медицини та нереальності придбання житла для молодих родин – завершуючи нав’язуванням факторів, що призводять до фізичної та моральної деградації – алкоголізму, тютюнопаління, наркоманії, збочень та толерантності. Ми маємо ЗАХИЩАТИ наших дітей ламаючи антинародну, людиноненависницьку систему, а не дивитися спокійно на те, як гине наш народ. Відстоюючи сьогодення - ми захищаємо дітей. Захищаючи дітей - ми будуємо майбутнє».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100