реклама

реклама

Активісти Самооборони Майдану вважають, що вони стани невгодними владі, оскільки заважають їй «спокійно жити».

- Потрібні не такі, як ми, а люди, які будуть говорити хороші речі, а вся система залишиться без змін, - наголосив під час сьогоднішньої прес-конференції в «Новій Добі» керівник обласної організації Самооборони Майдану Олег Скалько.

Він розповів, що після того, як 11 липня загальні збори обласної організації прийняли рішення про обрання його головою (раніше організацією керувати три координатори), координатор Олександр Чігарьов та його однодумці вийшли із Самооборони Майдану і утворили Об’єднання патріотичних сил Черкащини. Олександр В’ячеславович віддав Скальку Статут та іншу документацію, а щодо печатки сказав, що її немає.


З огляду на це Скалько, ставши керівником Самооборони, офіційно виготовив печатку та зареєстрував її. Але згодом міліція розпочала у справі «назаконного виготовлення печатки» кримінальне провадження. Затяглася також перереєстрація голови облорганізації в органах юстиції.

Оскільки, за словами Олега Скалька, і в міліції, і в органах юстиції кілька разів змінювали свою думку щодо законності його обрання керівником Самооборони та виготовлення печатки, він підозрює, що на ці органи чиниться тиск згори. Також було зроблено спробу усунути Скалька з посади голови громадської ради при ОДА.

Активіст Самооборони Іван Києнко додав, що ця організація живе і працює в атмосфері постійного юридичного й адміністративного тиску. Невідомі кинули в офіс бойову гранату (яка, на щастя, виявилася несправною), на Самооборону організовано інформаційну атаку, організацію звинувачують у незаконному володінні та застосуванні зброї тощо.

- Влада намагається показати нам наше місце, щоб ми сиділи тихо і нікого не критикували, - висловив своє переконання Іван Києнко. Він також додав, що члени Самооборони виходили на два Майдани, і, якщо буде потрібно для країни, вийдуть і втретє.

реклама

Коментарі  

 
+2 #9 Кнут 18.09.2014 10:56
Ця вся п…братія звичайні пристосуванці, що на хвилі майдану мріють примкнути до кормушки, а «старі» хр..ки їх туди не допускають. Кормушка ж не гумова. Ви тільки погляньте як вони роздробилися. З трьох організацій вже стало з десяток. Не здивуюся якщо через деякий час кількість цих організацій буде дорівнювати кількості їхніх членів. Воістину: Де два українці там три гетьмани.
Ще додам. Зараз в самообороні зовсім інший склад, ті люди котрі приймали участь в революції гідності, мали власну думку та хотіли насправді змінити країну на краще були методично витіснені, так званими «майстрами мовного жанру». Ви тільки погляньте як вони рвуться до влади, як вони – купка самовисуванців називають себе представниками громади 300 тисячного міста. Збирається десяток «гетьманів» приймають необхідні їм рішенні і волають що це рішення громади Черкас.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #8 шило 18.09.2014 09:22
Мабуть у нас на роду написано любе хороше діло закінчувати скандалом. Співаєм і скачем, а потім ридаєм і плачем.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #7 адекватний 17.09.2014 23:47
Вони не тільки владі не потрібні вони і людям і даром не здалися. По лопаті в руки та гей поля культивірувати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 Мирон 17.09.2014 20:16
Хто знає Києнка - стверджує, що це гнила людина. Тримайтесь від нього подалі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 шаман 17.09.2014 18:12
Самый лучший герой---мёртвый герой.Мавр сделал своё дело--мавр должен умереть!Что в зоне с успехом сейчас и реализуется,даж е до Сэмэна это дошло,а местный даунам только сейчас начало доходить.Надежды юношей питают,воспомин аниями старики живут--юноши,правда,до вольно под топтанные и изрядно лысоватые,но к сожалению мозгов так и не нажившие.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 дувш 17.09.2014 18:12
хлопці займіться якоюсь більш потрібною справою :zzz
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Про що це він? 17.09.2014 17:56
Цитую Сюр:
Не кошмарте бізнес. Прикриваєтеся Майданом, ходите по людях, по офісах. Хто ж вас поважати буде? Ви запроданці. Справжні майданівці зараз в АТО.

Колишній керівник "Самооборони" Генадій Шевченко, якого Скалько "кинув", зараз воює у батальйоні "Азов", а цей сидить у "Новій добі", розмахує руками і плачеться, що владі він не потрібен. :-x
Розкажи тоді, у чому саме ти такий цінний спеціаліст, що до твоєї експертної думки хтось має дослухатися?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #2 Сюр 17.09.2014 16:52
Не кошмарте бізнес. Прикриваєтеся Майданом, ходите по людях, по офісах. Хто ж вас поажати буде? Ви запроданці. Справжін майданівці зараз в АТО.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Черкащани 17.09.2014 16:47
А що змінилося у владі? То хіба не ті самі рожи сидять,що в січні -лютому МАЙДАН розганяли?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100