реклама

реклама

Томенко: "Таким чином нехтують і зневажають регіон, в який вони приїхали і налаштовують громадян не лише проти себе, а й проти Президента..."

Томенко: "Таким чином нехтують і зневажають регіон, в який вони приїхали і налаштовують громадян не лише проти себе, а й проти Президента..."

Заступник Голови Верховної Ради України Микола Томенко вважає, що хибна кадрова політика Президента, особливо на місцях, формує у громадян побутову «антидонецькість». Про це віце-спікер сказав під час розмови з журналістами в місті Черкаси, повідомляє прес-служба віце-спікера.

Говорячи про можливі кадрові зміни в Уряді та регіонах, Микола Томенко зазначив, що у Президента є шанс зберегти певну довіру до своєї діяльності лише за умов зміни Уряду та чиновників на місцях, які не виконали практично жодної даної обіцянки за більш як рік своєї діяльності. Віце-спікер зауважив, що єдине, чим вони прославився в регіонах, тим, що привезли разом із собою чиновників вищої та середньої ланки родом з Донецької області і таким чином за останній рік в багатьох регіонах країни і в Черкаській області в тому числі сформували на рівні масової свідомості своєрідну побутову «антидонецькість». «Голови обласних адміністрацій, делеговані Президентом, які вважають, що в регіоні немає людей достойних зайняти посади не лише заступників голови адміністрації, а й головних лікарів, начальників управлінь чи відділів, таким чином нехтують і зневажають регіон, в який вони приїхали і налаштовують громадян не лише проти себе, а й проти Президента», - наголосив політик.

Микола Томенко підкреслив, що для Президента єдина альтернатива зберегти хоча б відносну довіру до своєї діяльності – радикальні кадрові зміни не лише на рівні уряду, а й на місцях.

реклама

Коментарі  

 
0 #5 Свідок 08.06.2011 12:54
Я взагалі безпартійний і не люблю, якщо у всі питання політику ліплять, а на рахунок "донецьких" кадрів я згідний з Томенко, що вони набагато гірші за тих, що були (тобто черкащан)....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Земеля. 07.06.2011 22:06
[quote name="Свідок"]Причому тут партійність Миколи Томенко?... Главное откуда родом! Надо было на Президентских выборах не мочить БЮТ в Антене, а теперь сльозы крокодила. Бумеранги возвращаются?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Черкащанин 07.06.2011 13:58
«антидонецькіст ь» ?
А он пожалуй и прав!
Уничтожила «донецькість» с её хапательным рефлексом сторонников Президента на корню, причем безвозвратно, да и не только на Черкащине.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Свідок 07.06.2011 13:19
Причому тут партійність Миколи Томенко? Чоловік правду каже, що в черкащан лікарі вже виявили алергічну хворобу.яка називається "антидонецька" і тому терміново потрібні радикальні кадрові зміни не лише на рівні уряду, а й на місцях.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #1 Пегас 07.06.2011 09:53
Где ты раньше был, а в партии ПРП ( Пензеныка) это круто.Сегодня ты в БЮТе. Где ты завтра будешь, а ПРП (партии Пензеныка). Что радует так это постоянство и преданность истокам. ***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100