реклама

реклама

На цьогорічному Дні міста в Черкасах міський голова Сергій Одарич вперше не встиг побувати на всіх заходах. Про це він повідомив сьогодні у коментарі «Прочерку».

– Я дуже задоволений Днем міста. Це був перший день міста, де я просто фізично не встиг побувати на всіх цікавих заходах, яких відбувалося безліч. Це був перший День міста, де десятки підприємців проявили власну ініціативу і намагалися створити свято. Мені здається, що це гарний початок і з кожним роком таких людей, які захочуть зробити свято собі й іншим городянам, буде більше, – зауважив Сергій Одарич.

Мер:"Це був перший день міста, де я просто фізично не встиг побувати на всіх цікавих заходах"

Мер:"Це був перший день міста, де я просто фізично не встиг побувати на всіх цікавих заходах"

Нагадаємо, що цими вихідними у Черкасах святкували День міста. У місті пройшли фестиваль квітів та полуниці, родинний фестиваль, фестиваль «Древлян дія» (дерев’яних скульптур). Головною подією свята стало відкриття стелли-мозаїки «Ми – Черкаси!» Також на День міста в Черкасах відбулася ярмарка художніх виробів та фольк-фестиваль, змагання з тріатлону та концерт місцевих рок-гуртів. Завершив свято концерт українських зірок – виступ Віктора Павліка, одеського секстету «Дюк-Тайм», та феєрверк.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100