реклама

реклама

Учора ввечері в Черкасах сталася масштабна пожежа. Вогонь, який виник через загоряння сухої трави, охопив 330 квадратних метрів складського приміщення підприємства з виготовлення меблів. Про це повідомили в прес-службі УМНС Черкаської області.

О 16 годині сторож ТОВ «КРУГДЕРЕВОПРОМ» під час обходу території підприємства помітив загоряння сухої трави. Сильний вітер спрямував вогонь в напрямку металевого складу, яке приватне підприємство з виробництва меблів використовувало у якості складу готової продукції.

Враховуючи значну площу пожежі, а на час прибуття перших пожежних підрозділів вогонь встиг охопити 330 квадратних метрів складського приміщення, було оголошено підвищений номер виклику.

До робот з ліквідації загорання були залучені 9 одиниць спеціальної та пожежної техніки а також 32 співробітники МНС Черкаського гарнізону і Академії пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля.

Вогонь знищив кілька десятків м'яких меблів, а також будівлю складу. За попередніми даними збиток від пожежі склав 100 тисяч гривень. На місці події працює оперативна група Управління МНС. Жертв та постраждалих немає.

Фото прес-служби МНС області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100