реклама

реклама

happybeer Цими вихідними кафе-бар „Колос” провів у Смілі пивний чемпіонат. І це була не банальна пиятика. Ведучий розповів про історію пива, про те, які традиції його вживання існують в різних країнах, повідомляє газета «Нова Доба».

Присутніх, яких прийшло чимало, розважили дотепною вікториною. Та «родзинкою» заходу все ж стало змагання на швидкість випивання бокала золотистого хмільного напою. Для смілян такі чемпіонати ще вдивовижу. Тож назбирати 12 чоловіків для змагання виявилося не так і просто. Зрештою, сміливці знайшлися. У напруженій, так би мовити, боротьбі переміг Олексій Шевченко. Чоловікові ледь за 20, але він подолав і досвідченіших учасників. За це отримав фірмову кепку, ляща і 20-відсоткову знижку на все, що замовлятиме протягом року в кафе-барі „Колос”.
Цікаво, що хоча жінок на захід прийшло чимало й пива вони не цуралися, взяти участь у змаганнях (як не запрошував ведучий) жодна не наважилася…

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Діагност 07.06.2011 15:07
якраз це і є БАНАЛЬНА ПИЯТИКА - за кепку і ляща давиться пивом задля глядацького "бу-га-га" і заджинсовної реклами у ЗМІ якогось занюханого кафе "Колос"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Артём 07.06.2011 13:17
Вот это НОВОСТЬ!!! Молодцы! Давайте спаивать народ дальше. Очень рад за 20-ти летнего парня, у него большое будущее!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100