Неодноразова чемпіонка України, Європи та світу з карате Аріна Синєбрюхова з Черкас пройшла два відбіркові тури «Фабрики зірок-4». Для журі конкурсу стало несподіванкою, що спортсменка має ще й беззаперечний талант до співу. Щоб потрапити на очі журі Аріна вистояла увесь день в черзі конкурсантів.

Після першого кастингу в Черкасах Аріні несподівано зателефонували з «Нового каналу» і запросили на другий відбірковий тур. Під час виступу раптово через технічні неполадки не запустилася фонограма однієї з пісень, що готувала Аріна. Дівчина швидко зорієнтувалася і виконала пісню Елки «Прованс». Один із членів журі «Фабрики зірок-4» директор радіостанції «Русское Радио Україна» Сергій Кузін спочатку довго розпитував Аріну про спортивну кар'єру і відразу жартівливо змінив кокетливий тон розмови та більш серйозний, почав звертатися до черкащанки «Аріна Вікторівна», після виконання пісні похвалив за красивий голос.

Нині Аріна навчається в Черкаському музичному училищі ім. С.С.Гулака-Артемовського, також разом із сестрою, президентом Черкаської обласної федерації хортингу Азою Шульгою проводить тренування з хортингу (національний вид спорту). Журі «Фабрики зірок-4» особливо цікавило чи зможе Аріна поєднувати спорт та спів у тому випадку, якщо її оберуть для участі в конкурсі і доведеться жити в зірковому домі. На що дівчина, не задумуючись, відповіла, що завжди зможе знайти місце навіть в зірковому домі, щоб покачати прес, повіджиматися та виконати елементарні вправи.

– У мене із собою було тільки фото на документи, але під час прийому даних попросили краще фото, - розповіла Аріна Синєбрюхова. – Випадково в мене була із собою фото, де я в спортивному костюмі із медалями на шиї, тому журі відразу звернули увагу на спортивний бік життя.

Зараз Аріні 17 років. Поєднувати спів і спорт їй вдається із  першого класу. Дівчина має бажання стати учасником «Фабрики зірок -4» і заспівати дуетом із Ані Лорак. Оскільки журі не повідомляє, хто саме буде учасником шоу, Аріні лишається чекати заповітного телефонного дзвінка із запрошенням.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Настя 27.07.2011 22:08
Це і є Аріна.
Вона навчалася в моїй школі)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 1 08.06.2011 12:01
так а фото ж Аріни де?
бачимо лише її сестру в центрі - Азу!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100