реклама

реклама

Змагання з тріалу «Monster Bikes Competitions» відбулися на День міста в Черкасах. Місцем проведення заходу стала набережна Дніпра (пірс). Узяти участь у заході приїхали тріалісти з різних куточків країни. А все це супроводжували виступи аматорських рок і реп-виконавців.

На змагання приїхали учасники з 16 міст. Серед них: Черкаси, Київ, Рівне, Полтава, Кременчук. За словами одного з організаторів заходу Євгена Панасюка, подібні змагання в Україні проводяться вперше.

 – Тріал дуже погано розвинений у нашій країні, порівняно з іншими країнами світу. Проте вже робляться перші кроки для покращення національного рівня цього виду спорту. Так, одним із таких кроків було створення Федерації велотріалу України, – зазначив Євген Панасюк.

Протягом дня спортсмени виборювали перемогу у 3 категоріях. Найпочесніше звання «Професіонал» виборов спортсмен із Полтави, хоча при цьому опинився на лікарняному ліжку. Ціною за винагороду стали травми кінцівки та синці.

Опісля таких екстремальних викрутасів, глядачів встигли порадувати і виступи аматорських рок та реп-гуртів. Завершували концертну програму гості з Києва, гурт «PutInPutOut».

У подарунок, окрім музичного наповнення програми, переможці отримали грамоти та медалі, а також запчастини для своїх велосипедів.

Цікаво, що організатори планують занести змагання до офіційного списку Федерації тріалу та проводити їх щорічно спільно з мерією Черкас. Зокрема вже наступного року вони хочуть зробити дійство ще масштабнішим та запросити понад 50 спортсменів для показових виступів, повідомляє прес-служба МВК.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100