реклама
Sucurity Police

реклама

Владику Софронія у Шполі зустрічали хлібом-сіллю

Владику Софронія у Шполі зустрічали хлібом-сіллю

Минулої неділі до Шполи завітав митрополит Черкаський і Канівський Софроній. Він взяв участь у освяченні храму, який знаходиться біля старого цвинтаря на вулиці Шевченка і побудований за сприяння нашого земляка, народного депутата Верховної Ради України Олександра Ткаченка.

У церемонії освячення взяли участь благочинний церков Шполянського благочиння митрофорний протоієрей Василь Костенко, священики Шполянського благочиння.

Потім у Свято-Миколаївському храмі Його Високопреосвященство взяв участь у Божественній літургії. На літургії були присутні голова райдержадміністрації Сергій Струк, голова районної ради Микола Тимошенко, повідомили у Шполянській районній державній адміністрації.

По завершенні богослужіння Владика Софроній благословив численних прихожан і звернувся до них з проповіддю. Він зазначив, що місія Православної Церкви – вести людину до спасіння.

– Церква єднає людей, – зазначив Владика. – Мир і злагода в суспільстві – це дар Божий. Церква вважає збереження народу, української нації – загальнонаціональним завданням, яке має об’єднати всіх нас. Адже усі ми хоч і різні, та за національністю, місцем проживання – однакові. Ми – українці, і це має єднати нас усіх. В ім’я майбутнього наших дітей і внуків, в ім’я процвітання нашої України.

Митрополит Софроній у своїй проповіді також зупинився на моральних і етичних аспектах життя нашого суспільства, побажав прихожанам Свято-Миколаївського храму Божого благословення у хороших справах, терпіння і спасіння в наш нелегкий час.

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 Кум 08.06.2011 13:38
"народного депутата Верховної Ради України Олександра Ткаченка"- хіба журналіст не знає що правильно; "народний депутат України"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100