реклама
Sucurity Police

реклама

Над втіленням у життя стратегії реформування житлово-комунального господарства у Кабінеті Міністрів з першого дня літа працює робоча група. Її очолює перший віце-прем'єр-міністр України Андрій Клюєв.

До складу робочої групи увійшли урядовий уповноважений з питань дерегуляції господарської діяльності Михайло Бродський, голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов, міський голова Черкас Сергій Одарич, голова Севастопольської міськдержадміністрації Валерій Саратов і мер Вінниці Володимир Гройсман, інформує видання «20 хвилин».

Нагадаємо, що під час розширеного засідання Кабінету Міністрів України Віктор Янукович сказав, що «люди не повинні лякатися непередбачуваної політики держави в сфері житлово-комунального господарства».

І додав: «Слово ЖЕК вже викликає сьогодні негативну реакцію, як кажуть, алергію у суспільстві… попрацюйте над цим питанням і дайте необхідні пропозиції».

реклама

Коментарі  

 
+6 #4 dammoen 08.06.2011 16:21
ага, можно еще опыт Смелы привлечь, там где половина скважин продана, а половина закрыта, т.к. нерентабельна. Вот тогда заживем!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 NazarStodola 08.06.2011 15:28
Мудро сказано Президентом! Йшов на вибори і щось обіцяв. Тепер просить не лякатися їхньої непередбачувано сті. Як кажуть... Алергія, що переходить в набряк Квінке...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Вовчик 08.06.2011 15:01
А как же на счет С*** Т***? Где-же обещанная должность? Мы Черкащане так заждались, чтоб наш "гуру" пошел "на повышения"....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Знайка 08.06.2011 14:53
О, ці напишуть.Досвід Черкас скоро запропонують усій Україні.Так що тримайтеся,люди !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100