реклама

реклама

З власника БК «Черкаські Мавпи» Михайла Бродського вимагають 30 млн грн. за повернення клубу до Суперліги. Колись черкаські баскетболісти вже там були. І не раз…

З власника БК «Черкаські Мавпи» Михайла Бродського вимагають 30 млн грн. за повернення клубу до Суперліги. Колись черкаські баскетболісти вже там були. І не раз…

«Якби хтось дав, я б заплатив», – так директор ТОВ «Черкаські Мавпи» Володимир Грищенко прокоментував «Прочерку» вимоги Суперліги. Нагадаємо, що Асоціація баскетбольних клубів України розглянула заявку черкаського БК «Черкаські Мавпи» на вступ до Суперліги. У результаті, рада ліги вирішила, що при вступі до ліги, «Мавпи» мають виконати кілька умов АБКУ. Зокрема, заплатити 30 мільйонів гривень до бюджету ліги.

– Ситуація стосовно тих 30 мільйонів гривень малозрозуміла і непояснювальна з боку Суперліги. Де взялася сума 30 мільйонів гривень? А чому не сорок мільйонів, не двадцять??? Це по-перше. А по-друге, немає і економічного обґрунтування цієї суми, – зазначив у коментарі «Прочерку» Володимир Грищенко. – Зараз усі вимоги Суперліги передані власникам баскетбольного клубу. Вже після переговорного процесу можна буде сказати щось конкретніше. Поки що нічого невідомо.

Крім 30 млн грн., баскетбольному клубу «Черкаські Мавпи» для вступу у Суперлігу необхідно також дати відповідь на всі пункти вимог генерального директора Суперліги Альгімантаса Павілоніса, які викладено в офіційному листі до БК «Черкаські мавпи», документально підтвердити банківськими гарантіями чи іншими документами заявлений клубом бюджет, сплатити обов'язковий щорічний внесок учасників Суперліги, здійснити одноразовий внесок у розмірі 30 млн грн. за право бути учасником Суперліги та надати гарантії керівництва міста про надання клубу земельної ділянки на будівництво та введення в експлуатацію спортивної арени місткістю 3 500 глядачів.

На даний момент, бажання взяти участь у міжнародних турнірах виявили БК «Азовмаш», БК «Будівельник», БК «Дніпро», БК «Донецьк» та БК «Хімік».

Окрім усього іншого введено ліміт на легіонерів – тепер у заявці їх не повинно бути більше п'яти. У той же час, на паркеті можуть знаходитися 4 іноземця одночасно. Як мінімум один український гравець зобов'язаний складати їм компанію, повідомляє «Дзеркало тижня. Україна».

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Небайдужий 09.06.2011 15:37
*** Хай не плачуться, вже ніхто не вірить. Не треба було гратись в ігри з власною альтернативною лігою.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Они с папой снобы 08.06.2011 20:04
дов....и...Хлопці виграли вишку й мають право на Суперлігу, а ті ***..тьху! :-x :-x :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Поет 08.06.2011 19:04
Так 30 тисяч чи мільйонів?! Бо в тексті - одне, а під фото - інше. Точнєє треба буть, Прочєрк!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100