реклама

реклама

Учора, 8 червня, ввечері на трасі Київ-Чоп поблизу села Жадківка Корецького району на Рівненщині автомобіль "KIA Carens" наїхав на дорожнє огородження й перевернувся. Одна людина-черкащанин загинула, двоє в реанімації, повідомляє «Газета по-українськи».

"Авто рухалося в напрямку із Рівного до Києва. За кермом був 44-річний водій із Білої Церкви Київської області. Очевидно, чоловік не вибрав безпечної швидкості й не впорався з керуванням. Автомобіль наїхав на дорожнє огородження, потім вискочив на зустрічну смугу й перевернувся", - розповів Руслан Панасюк, інспектор сектора звязків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

фото - ДАІ Рівненської області

фото - ДАІ Рівненської області

58-річний пасажир із села Лисянка Черкаської області через отримані під час ДТП травми помер у "швидкій" по дорозі до райлікарні. Водія та ще одного пасажира – 53-річного чоловіка із Білої Церкви Київської області, госпіталізували в реанімацію Корецької райлікарні. У них політравми та множинні переломи.

"Люди дивом залишилися живими. Їх автівку сплющило. Слідчі зараз зясовують усі обставини трагедії", - додали в обласній ДАЇ.

 

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100