реклама

реклама

petun На двох центральних вулицях Черкас міська влада навколо дерев висадила квітники з петуніями. Цьогоріч, як і минулого року, їх висадили на алеї Слави по вул. Кірова та по бульв. Шевченка (від вул. Б. Вишневецького до вул. О. Дашковича). Довкола дерев знову розбито клумби, завезено грунт і висаджено понад вісім тисяч різнобарвних квітів, повідомляє прес-служба Черкаської мерії.

 Як розповів в. о. директора департаменту житлово-комунального комплексу Черкаського міськвиконкому Василь Старіков, найперше цього року висадили квітники з петуніями по вул. Кірова. Тут всього засадили 5 тис. штук загальною площею 180 м кв. А напередодні святкування 725-ої річниці з Дня заснування міста Черкаси облаштували квітники й на бульв. Шевченка. Тут посадили 3 тис. петуній, площа яких становить 60 м кв.

Цікаво, що петунії при нормальному догляді можуть цвісти аж до кінця літа. Головне, за словами комунальників, щоб їх не понівечили або ж не повикрадали вандали, як це сталося два роки тому.

Зауважимо, що 15 червня в міськвиконкомі відбудеться тендер по догляду за квітниками на території міста. За його результатами буде визначено, в яких мікрорайонах ще можливо розіб’ють нові квітники.

реклама

Коментарі  

 
+5 #2 Думайте, що пишите 10.06.2011 09:50
*** прес-служби "крєпчаєт": (цитата) "На двох центральних вулицях Черкас міська влада навколо дерев висадила квітники з петуніями". Прямо Одарич із Майбородою і Ко садили чи може члени виконкому з квітами возилися?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Ян 10.06.2011 09:22
Оце досягнення.. про дороги мовчимо.. а взагалі можна розбивати квітники прямо посеред проїжджої частини - у ямах) заодно і водіям буде добре видно, де об*їжджати треба.. і буде у нас суцільне поле квітів
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100