реклама

реклама

Після інциденту з «підозрілою» полуницею організатори черкаського фестивалю «Полуниця – насолода смаку» пропишуть в положенні конкурсу, що кожен ресторан повинен презентувати на фестивалі винятково власну продукцію. Про це «Прочерку» повідомила начальник управління культури та туризму Черкаського міськвиконкому Валентина Шепецька.


Нагадаємо, як писав «Прочерк», сімейний ресторан єврейської кухні «Місада» 4 червня на День міста виставив на полуничний фестиваль торт, один в один схожий на торт черкаської майстрині Анни Островської. Пані Анна не є кондитером вказаного ресторану, проте їй саме на ранок 4 червня замовили торт у формі полуниці. Черкащанка –клієнт майстрині – не сказала, для яких цілей замовляє торт. У результаті ресторан «Місада» переміг в номінації «Полуничне розмаїття»…

Та сама "підозріла" полуниця(фото - http://mandrivnic.livejournal.com)

Та сама "підозріла" полуниця(фото - http://mandrivnic.livejournal.com)


– Коли ми збираємо рестораторів перед фестивалем і пропонуємо взяти участь у конкурсі, то зазначаємо, що представлена продукція має бути візитівкою їх ресторану, – пояснила «Прочерку» Валентина Шепецька. – Залучати до виготовлення наїдків кухарів зі сторони – неприпустимо. Кожен ресторан презентує на фестивалі продукцію свого закладу. Та ми навіть в положенні конкурсу не прописували відповідного пункту, бо думали, що це і так зрозуміло усім.

За словами Валентини Шепецької, конкурсна комісія вже не переглядатиме результати конкурсу і ні в кого не забиратиме ту чи іншу нагороду. Але на майбутнє відповідний пункт буде прописаний в положенні конкурсу.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Експерт 13.06.2011 12:44
Самі собі по-дурному зіпсували рештки репутації!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Небайдужий 13.06.2011 03:04
а хто від мысади іншого чекав? :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Helen 12.06.2011 20:29
ПОЗОР!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Костя 11.06.2011 00:03
хитрый народец.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100