реклама
Sucurity Police

реклама

PlatnajaDoroga Державне агентство автомобільних доріг "Укравтодор" сподівається, що в Україні буде побудовано близько 3,5 тисячі кілометрів платних доріг за договорами концесії із приватними компаніями. Першими платними дорогами пропонується робити відрізки «Львів-Умань» та «Умань-Сімферополь». Про це журналістам повідомив голова "Укравтодору" Володимир Демішкан 9 червня, повідомляє агентство "Українські новини".

"Ми цього року плануємо залучити (компанії) на концесію, на будівництво платних доріг... У нас є попередня домовленість, щоб побудувати десь 3,5 тисячі км", - зазначив він.
Водночас Демішкан не став прогнозувати, коли дороги може бути побудовано.
Він повідомив, що було проведено переговори з 6 компаніями й 2 з них вже почали готувати техніко-економічне обґрунтування проектів.
Зі слів голови "Укравтодору", щодо будівництва платних доріг в Україні висловили інтерес компанії із Франції, Німеччини, Ізраїлю, Індії, Іспанії й Великої Британії.
"Ми запропонували їм кілька варіантів: це "Львів - Умань", "Умань - Сімферополь", "Харків - Сімферополь". Це 500 км, 500 км і тут десь 700 км. Тобто це 1,7 тисячі км початкові, які вже, так сказати, зрушилися", - розповів Демішкан.

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 Віктор 14.06.2011 16:19
Кравасіськи атакують!
Ніхто нічого не будуватиме - прилатають трошки, поставлять турнікети і будуть косити капусту. На інші ж дороги перемістять на них всіх ДАЙців для альтернативного зйому капусти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Коля 13.06.2011 08:54
*** вони!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Марія 12.06.2011 07:52
Та чому ж не платити? В нас, простих людей, грошей курі не клюють. Будемо платити за дороги. Нам уже нічого не залишається. Тільки за дороги і заплатити.Живемо по горло в багатстві. Треба ж кудись гроші дівать. Нехай це будуть дороги.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Горгона 11.06.2011 17:21
Скоро будемо платити за користування тротуарами, особливо, якщо вони вкриті плиткою.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Сергей 11.06.2011 15:25
Я думаю пора уже взымать плату за воздух...что тянуть, то ??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100