реклама

реклама

В Черкасах 11 червня був проведений марш «На захист сім’ї Павличенків», в якому взяли участь активісти та прихильники Автономного Опору та черкаські ультрас, за маршрутом Площа Богдана Хмельницького – Театральна площа. Про це інформує рух ультрас. Всього на заході були присутніми близько 35 осіб. Учасники сформували колону, фронтальну частину якої прикрашав банер «Свободу Чесним Павличенко», а з обох боків чорні банери «Кайдани порвіте» та «Свободу невиннним».

pavl1

Впродовж ходи центральною вулицею лунали гасла «Свободу сім’ї Павличенків», «Влада Народу! Павличенкам Свободу!», «Чесних – більшість! Всіх не пересадиш!», «Дайте волю і свободу українському народу», «Сьогодні Павличенко! Завтра будеш ти!», «Наша земля – наші права!», «Влада – ворог народу», «Бунтуй! Кохай! Права не віддавай», «Провокації! Репресії! Революція!». Відзначити можна малочисельність працівників МВС та значну зацікавленість перехожих, яким роздавались листівки та було більшості усно пояснено суть протесту. Після маршу розмістили банер на мосту.

pavl2

Передісторія
Наприкінці березня ультра київського «Динамо» дізнались про те, що їх товариша, Сергія Павличенка, разом з батьком Дмитром затримано за підозрою у вбивстві судді Зубкова. Новина була приголомшлива. Деякі приятелі були в курсі про історію з квартирою родини Сергія, і тому такий поворот справи викликав обурення.
Павличенки мали нещастя жити у будинку в центрі Києва, на який поклала око голландська фірма «Гоойоорд». Одного чудового дня ця сім’я виявилась єдиною, хто досі не віддав своєї квартири іноземній компанії. Дмитро Павличенко, батько, ступив на шлях нерівної боротьби, він виграв не один суд, та попри це суддя Зубков просто виніс заочне рішення у судовій справі, про розгляд якої сім’ю не було навіть поінформовано повісткою. Не зважаючи на подану апеляцію, Павличенків через три дні силоміць виселили, всі їх особисті речі вивезли у невідомому напрямі, а частину квартири просто знищили, розібравши по цеглинці.
Дмитро шукав правди на прес-конференції та у касаційних скаргах, ніколи не ховався і свідомо обрав шлях відкритої, законної боротьби. Суддя Зубков же через декілька місяців після цієї історії був убитий у власному під’їзді – який сюрприз! – напередодні розгляду у Вищій Раді Юстиції питання про його звільнення у зв’язку з порушенням присяги. Міліція поспішила «повісити» резонансний злочин на уже «засвічених» Павличенків, мовляв, помстились вони так. Слідчі заявляють про те, що сумнівів у їх вині немає, мовляв, вони вже дещо й підписали, але нам чудово відомо, якими способами у нашій країні можуть змусити підписати свідчення у міліції. До того ж, Дмитро Павличенко вже з неволі виступив з заявою про те, що його змусили піти на самонаговір, погрожуючи ув’язнити сина і дружину як співучасників, а молодшого сина віддати в дитбудинок. Не співпадають з версією слідства і покази свідків, які вказували, що обидвом нападникам було приблизно 25-30 років; у той час молодшому Павличенку-18, а старшому – далеко за 40.

реклама

Коментарі  

 
+1 #25 zal.aleck 10.11.2012 21:29
CВОБОДУ ПАВЛИЧЕНКО ЧЕСНИМ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #24 zal.aleck 10.11.2012 21:25
******** *****дки!!!Нена висть закіпае СВОБОДУ ЧЕСНИМ ПАВЛЮЧЕНКО :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #23 reaktiv2 17.01.2012 01:00
ми молодь можем і більше!це тільки початок!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #22 to кукушка 23.06.2011 01:02
це називається самоорганізація .

комусь не хочеться миритися з роллю бидла - от і все.

а ви - миріться і кричіть далі "брєд".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #21 кукушка 19.06.2011 01:39
Бред! Что это всё даст?! :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #20 Модератор 18.06.2011 12:04
Марш вдався наславу...
сподіваюсь буде більше людей в наступний раз
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #19 спостерігач 18.06.2011 00:00
Ага, аби тільки влада вкотре не закйлемила їх найстрашнішими злочинцями! :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #18 доля 16.06.2011 14:27
А зовсім скоро ця молодь вже поведе нашу країну в майбутнє

Так тримати! 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #17 Цезар 16.06.2011 11:44
Дуже добре , що є такі акції не тільки на заході. Надіюсь вас побільшає і ми разом виженемо ***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #16 14 16.06.2011 02:19
супер акція
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100