реклама

реклама

«Сьогодні відбулось попереднє засідання Смілянського міськрайонного суду у справі щодо мого незаконного затримання та безпідставного звинувачення тодішнім керівником групи слідчих Русланом Андріяшем. Засідання визначало організаційні основи роботи суду у розгляді цієї справи - вирішено, яких свідків викликати, визначено, що судові засідання будуть відкритими тощо», – пише у «Фейсбуці» черкаський «свободівець» Юрій Ботнар.

«Наступне засідання, власне вже з розгляду справи, призначене на 6 листопада 2014 року на 14 годину. Адреса - місто Сміла, вул. Свердлова, 94. Маю наголосити - ця справа має встановити справедливість не лише стосовно мене. Ця справа має встановити справедливість через попрані права усіх майданівців-революціонерів тією системою та її елементом, що намагався надто вислужитися. Адже Руслан Андріяш фальсифікував справу у січні-лютому не лише проти мене. Він намагався засудити усіх, кого затримували за наказом Тулуба, витягував під суд з лікарняних ліжок, брехав родичам затриманих, не допускав побачень, чинив міліцейське свавілля. Тому мусить відповісти. Хоча під Закон про люстрацію підпадає вже, має бути звільнений без огляду на результат суду», – зауважує Ботнар.

реклама

Коментарі  

 
+1 #12 Козак Микола 31.10.2014 13:29
Бач як черкаське ворьйо захвилювалось від того, що "сопляк" добивається справедливості. :) Молодець, Юрко! Так тримати. Мусорське і судівське бидло має бути обовязково покараним. Або ці гади тихо підуть з влади, або рано чи пізно народ вивісить їх на стовпах прямо по бульвару Шевченка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #11 [email protected] 31.10.2014 10:15
Революціонер юний, паришься через те що під домашній арешт посадили, до не визнаних дітей і їхньої матері? Не ліпи з себе політв'язня, Юро - соромно! Якщо вже працюєш то хоча б не світися і не пиши нічого, а то рейтинги вашої партії убиваєш харизмою.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #10 ЗРАДА 31.10.2014 01:47
Порошенко казав що АТО іде години,а не місяці..Після мирного плану "А" є план "Б",де то "Б",бо "А" погано пахне?І години певно в роки затягуються..До виборів обіцяв скасувати недоторканість, а після його продвинуті нові обличча ,тільки про збільшення депзарплати турбуються,в ніч виборів ПП сказав кооліція створиться в один день,тепер шепоче про десять...ці десять будуть як ті години АТО?Хто взагалі йому вірить?Хто голосує?ОпоБлок хто як не ПП в зРаду провів?"Свобода" кісткою договорняку стала?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #9 Черкаси 31.10.2014 01:40
Российский актер Пореченков вместе с террористами обстреливает донецкий аэропорт.Пореченков и экс-депутат Марков рассказали о визите актера в Донецк.(це той Марков,якого наші ДЕМОКРАТИ В МАРТІ ВИПУСТИЛИ З ТЮРЯГИ!!!).http://focus.ua/country/318880/ http://volianarodu.org.ua/uk/Gromadyanske-suspilstvo/Porechenkov-z-terorystamy-strilyav-u-donetskrmu-aeroportu-ViDEO
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #8 громадянин 30.10.2014 21:19
Гітлеров на нари)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #7 адекватний 30.10.2014 19:50
А що цього злоч..... випустили ??? Хто це зробив який суддя чи правоохоронець випустив цього призивальника насильства. негайно в тюрьму ...................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #6 Володимир 30.10.2014 19:45
Цитую 007:
Так Ботнар кричав, щоб сьогодні всі їхали до ЦВК на мітинг та підтримували "Свободу", а виходить як завжди крикнув вперед, а сам в кущі, що було і під час революції. Та і поза його щось нагадує з фільмів про війну ))))))).

Профукали вибори, а зібрали сотню натовпу біля ЦВК! Де, ваші мільйони прихильників?... Тягнибакс під час Майдану закликав людей розходиться,піс ля того як Янучарі лапу тряс!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Кравчиня 30.10.2014 19:36
З одного разу можна вгадати, кого нагадує цей тип.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #4 Галина 30.10.2014 19:33
Юрій, схаменіться. Ви молода людина займіться чимось корисним. Політика не для Вас . Політика це бруд. Виходить нікому на сьогодні вірити не можна. Ваша Свобода теж не білі і пухнасті. Заберіть свого Рудика з нашого округу. Він же він брудну виборчу компанію . За таких як Рудик втратила Свобода дуже багато. Запам"ятайте, народ уже не буде нагодованим палкими речами та лозунгами, колись платочки вилізуть боком Вашому однопартійцю. Ви ж боретеся проти підкупу. То що на словах? Слава Україні!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #3 Тася 30.10.2014 19:07
Хоч якось справедливості добивається,а ви фото розглядайте,та чекайте поки вони самопокараються ,як вже самопроатестува лися,та самолюструвалис я...Наобирали,нові обличча Заліщук,Наєм,Лє щенко і Самопоміч,ще присягу не приняли,а вже зарплату вимагають,на шість тисяч +льготи та житло не проживуть.Звільняйте місця борці-реформатори,хай ідейні краще пройдуть,тим хто міліони доларів в чемоданах бере,що шість,що шісот тисяч зарплату дай,братимуть...Війна іде,народ пояси затягує,красиви м на бензин по програмам їздити не вистачає.От вам проекти одноднєвки,вчор а зліпили,сьогодн і випустили,думаю завтра забудудь.Єдині з програмою і ідеєю були,Свобода та Громадянська Позиція,обрали Садового,який у Львові сидітеме,а що там далі,не дивились і не читали.За БПП взагалі мовчу,зброд повний,і кожному дай..(ну ви зрозуміли,попоб лок не коментується,на ри плачуть аж заходяться)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100