реклама

реклама

Першим було покарано молодого опозиціонера Сичова (на фото праворуч), тепер судитимуть Даценка

Першим було покарано молодого опозиціонера Сичова (на фото праворуч), тепер судитимуть Даценка

На 9-ту годину у вівторок, 14 червня, до Соснівського районного суду Черкас викликають координатора Ради опозиційних сил Черкащини Леоніда Даценка.

Як сказано у судовій повістці, опозиціонер фігурує як порушник за ст.185-1 Кодексу України про адміністративні порушення, яка стосується порушення порядку організації та проведення зборів, мітингів, вуличних походів та демонстрацій. Про це повідомляє сайт опозиційної газети «Дзвін» .

«Нещодавно відбули три дні адмінарешту наші молоді колеги з опозиції – Ігор Сичов та Сергій Марченко. Сьогодні через суд тиснуть на мене, нібито за порушення організації та проведення акції протесту 24 травня ц.р. Завтра придумають, що ми займаємося рекетом, забираючи по гривні на дорогу Сергію Тулубу в Харцизськ, післязавтра – скажуть, що ми хотіли насильно захопити приміщення державної установи… Влада продовжує практику політичних переслідувань опозиційних сил та їх лідерів,» - заявив Леонід Даценко, коментуючи свій виклик до суду. 
«Щоб відвернути увагу громадськості, зокрема черкащан, від провальної соціально-економічної політики уряду азарових-табачників та місцевої команди «тулубівців», йде пошук «ворогів народу» та залякування опозиції і простих громадян. Таким чином, сама влада демонструє свій переляк діями об’єднаної опозиції, нашою згуртованістю, нашим наступом на захист соціальних, економічних та політичних прав черкащан. Отже, ми на правильному шляху і ніякі переслідування, тиск та залякування не відвернуть об’єднану опозицію Черкащини з нього», - наголосив Леонід Даценко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100