реклама

реклама

Третій етап Кубка України з авторалі «Ралі Славутич» 18 та 19 червня відбудеться в Черкасах. Автогонщики за два дні подолають 190 кілометрів.

Відкриття змагань відбудеться у суботу, 18 червня, о 17 годині в Долині троянд. Там гонщики змагатимуться в першому заїзді вулицями міста, інформує прес-служба Черкаської мерії.

Другого дня змагання перенесуть на швидкісні ділянки в районі сіл Леськи, Худяки та Сагунівка. На складних ділянках траси з грунтово-піщаним покриттям відбудеться справжнє видовище.

head

Закриття спортивного свята – 19 червня о 19.00 в Долині троянд.

Захід проводить Автомобільна Федерація України спільно з Черкаською обласною громадською організацією "Черкаський Ралі Клуб". Професійне авторалі після 12-річної перерви повернулося до Черкас торік.

ДОПОВНЕНО: Прес-служба міськвиконкому інформує про перенесення змагань на вересень. Причини – мала кількість заявок на змагання: лише 14. Точнішу дату проведення змагань у прес-службі обіцяють повідомити пізніше.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Віктор 14.06.2011 17:39
А слабо по Різдвяній, Вербовецького чи по проспекту Хіміків провести ці перегони? Не на швидкість а хоча би на виживання.
:D
Черкаська мерія як завжди в гарному гуморі. Дороги міста ремонтувати ніхто і не збирається але раллі зорганізувати ми тут як тут.
Якщо гонщики-учасники цього раллі ще хоч трохи автомобілісти в душі то може допоможуть черкаським автомобілістам і під час церемоній піднімуть питання (голосно, на всі ЗМІ) про
те, що багатьма вулицями міста можна проїхати вже тільки позашляховиком. І про те, що міська влада не робить нічого для ремонту цих доріг.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Слушна думка 14.06.2011 15:32
вже ні(((( на вересень перенесли
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100