реклама
Sucurity Police

реклама

zor Уряд постійно вишукує фінансові ресурси на модернізацію об'єктів соціальної сфери у регіонах. Про це заявив на сьогодні засіданні уряду Прем'єр-міністр Микола Азаров.

Як передають кореспонденти УКРІНФОРМу, глава уряду зазначив, що сьогодні буде розглянуто питання добудови школи у селі Родниківка Уманського району Черкаської області та Трипільської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату.

"Я був у цій школі-інтернаті, спілкувався з педагогами і дітьми й переконався, яких чудових результатів можна досягти, якщо належно підтримати справді подвижницьку роботу з дітьми, яким сім'я, на превеликий жаль, не допоможе, за яких відповідає тільки держава",- зазначив М.Азаров.

 

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Kotovsky 16.06.2011 10:10
А що у нас вже всі школи добудовані? Мені здається 18-ту школу почали "добудовувати" коли мій син пішов у перший клас. Зараз він закінчує другий курс університету... Загалом десь років 12-13 будуємо. І нікого це "не колихає" - в бюджеті на цей рік на добудову школи виділено АЖ 00.00 (нуль гривень і нуль копійок). Хоча там роботи залишилось набагато менше ніж було в дитячій лікарні на момент початку її "добудови". До-речі як там ВОНА? Хтось там вже був після її відкриття Високими гостями? Працює???
Хтось в мерії опікується розвитком спорту в місті? Мабуть що так. Та мало хто знає, що 18-та школа - це єдина в місті школа у якої й досі немає нормального власного спортивного залу!!!
Звичайно, добудувати школу, яка в такому стані вже більше 10-ти років це не привід для власної розкрутки. Там нема сиріт. Нема кому пустити "скупу чоловічу сьозу". А міські школи навіщо добудовувати - їх все одно скоро "зоптимізують"!
Чи не так, Сергію Олеговичу?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 та ну? 15.06.2011 11:58
Поки Азаров думає, Тулуб вже ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100