реклама

реклама

Безпосередньо Юрій Плаксюк звільнив з роботи у минулому році гендиректора Черкаської телерадіокомпанії "Рось" Михайла Калініченка

Безпосередньо Юрій Плаксюк звільнив з роботи у минулому році гендиректора Черкаської телерадіокомпанії "Рось" Михайла Калініченка

Верховна Рада України сьогодні звільнила із займаної посади голову Державного комітету з питань телебачення та радіомовлення Юрія Плаксюка. Новим очільником інформаційного відомства став колишній перший заступник голови, донеччанин Олександр Курдінович.

Саме Юрій Плаксюк минулого року після невеликих вагань надав згоду на вимогу  Черкасьської облдержадміністрації щодо погодження звільнення з посади генерального директора ОДТРК «Рось» Михайла Калініченка.

«Ми ініціювали питання кадрового оздоровлення керівництва ОДТРК», - сказав губернатор Сергій Тулуб на прес-конференції 14 серпня 2010 року.

Своє рішення Тулуб пояснив недостатньою, на його думку, увагою керівництва телерадіокомпанії до розвитку дротового мовлення в області, де 48% населення становлять жителі сіл, а також необхідністю оздоровлення кадрової ситуації в колективі компанії.

Михайло Калініченко зазначив, що вважає таке рішення Тулуба тиском на нього як керівника і журналіста. «Тулуб хоче, щоб ОДТРК тільки співала оди йому, а ми повинні висвітлювати його діяльність. Він не може мене звільнити, це прерогатива Держкомтелерадіо. Він написав листа до Комітету, мабуть для того, щоб мене залякати. Але я не з лякливих», - казав Михайло Калініченко навесні минулого року.

реклама

Коментарі  

 
+5 #8 Правда 17.06.2011 13:23
*** Взагалі, цей донецкій на Росі дуже довірливий - усе віддав на відкуп людям каліниченка...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #7 Горгона 17.06.2011 09:36
Толку з того , що став новий директор керувати.Він же людей за людей не вважає, зарплати реально зменшились, про премії забули, принаймні рядові працівники.При Михайлові, який він не був, а фінансово ТРК була сильніша, хоч усім відомо, що себе він не обділяв, та умів і для колективу знайти гроші. Уздемір же тільки повчає, що тут усі недолугі , і він усе сам робить, хоча як менеджер він нуль
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 Васько 17.06.2011 09:35
Цитую Толиещебудет:
...теплят надежду, а вдруг старый генеральниый вернется...

Твоистину правда. Поголовно ВСЁ начальство (а их там около 8-9-ти) спит и видит у руля "хитродуповолоха того" ... О чём реч если не то что руководителей не поменяли, так даже реж. состав не обновили "кака была кака есть" :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #5 Знайка 16.06.2011 21:14
Провели якусь реорганізацію для проформи, від нарад нема спасу, а кінцевий результат на Рось-ТВ- "ужас нашей жизни".Воно й при Калініченку було нецікаво і зараз туфта, бо дивитись нічого. А щодо інтелекту, то кому він зараз треба.Чим дурніше, тим на більшій посаді.Зараз у моді керівники, які з виряченими баньками пруть матюки на підлеглих, і ОДТРК це стосується теж.А ще в пошані ті, хто вміє "рубить бабки" та ділитися з ким треба-ото і вся творчість.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Вопросик Весне 16.06.2011 18:52
А хіба Юраську звільняють? З чого б це? Такої інформації не було...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 весна 16.06.2011 17:09
да, на росі по подіям ганяють маленькі журналісти-спудеї, в той час коли велике керівництво кладе гроші до своєї кишені. як було так і залишилось((( а от михмих порадіє звільненню юраськи
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 хай показяться 16.06.2011 16:49
Та на "Росі" і в нижніх керівних кругаг не все гаразд. Якось довелося поспілкуватися з такими. Ой-ой-ой, куди гендиректор дивиться. Інтелекту в багатьох "нуль". Зате аби його любили та піддакували.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Толиещебудет 16.06.2011 15:20
Кадровое оздоровление на самом Мих Михе и закончилось.Все его замы у руля,первый так на работе только числится-все по отпускам да по отгулам. Впрочем, к этому приучил сам Калиниченко-пригрел на груди тунеядцев, которые теперь славят нового директора, но теплят надежду, а вдруг старый генеральниый вернется,что тогода делать и как ему в глаза смотреть, объяснять,что Рось шукала таланты за спасибо, а те подставные фирмы, на которые идут деньги спонсоров, их заставили открыть нехорошие дяди.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100