реклама

реклама

Школу "реорганізовують" незважаючи на протести батьків і дітей

Школу "реорганізовують" незважаючи на протести батьків і дітей

Депутати Тальнівської районної ради вже вдруге винесли на розгляд сесії питання, що викликало значний резонанс не лише в районі, але й в області – подальше функціонування міської загальноосвітньої школи №4. Про це інформує сайт обласної ради.

Представники батьківського та вчительського колективів цієї школи, яка свого часу була утворена як приватна, вимагали від влади вирішення питання на користь її подальшого існування, звертались з цього приводу й до обласної ради та облдержадміністрації. Як зазначається у повідомленні для преси «їхні звернення постійно перебували на контролі керівництва району, ретельно вивчались та аналізувалися відповідними управліннями, структурними підрозділами та службами».

Зрештою депутати більшістю голосів прийняли рішення про реорганізацію школи №4 шляхом її приєднання до Тальнівського НВК І-ІІІ ступенів №1 – гімназії. Влада переконана, що таким чином учням будуть забезпечені якісні освітні послуги, вчителям реорганізованої школи – збережено робочі місця і, крім того, зекономлено бюджетні  кошти.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100