реклама

реклама

19 та 20 червня Черкаси долучаться до велотуру «Україна має бути без сиріт». Через наше місто пройдуть велогрупи, які стартували на Сході і Заході України. Вони їдуть містами нашої держави і заохочують людей до всиновлення.

Основна ідея проекту – зробити так, щоб за кожною дитиною, яка лишилася без батьків, стояли черги всиновителів. На глибоке переконання організаторів, інтернати – це шлях в нікуди. Про це можуть засвідчити колишні їхні вихованці. Зовсім інший досвід мають діти, якими опікувалися сім’ї або ж вони були усиновлені.  Саме вони, а також їхні батьки і їдуть нині на велосипедах, несучи три головних послання. До кожного: «Давайте відкриємо двері наших сердець і осель для дітей-сиріт, які потребують батьків»; до Уряду: «Зробіть національне всиновлення пріоритетним і реформуйте систему інтернатів»; до громадян: «Давайте разом вирішувати проблему сирітства і не допускати, щоб малеча потрапляла в одностатеві сім’ї».

19 червня о 18 годині велосипедисти-агітатори проведуть зустріч з активними та потенційно приймаючими сім’ями на базі християнської школи «Софія», що знаходиться на вул. Пацаєва, 4. 20 червня об 11 годині волонтери зустрінуться з начальником служби у справах дітей ОДА Тетяною Притченко біля будівлі обласної державної адміністрації.

Організаторами велотуру виступили Альянс «Україна без сиріт» за участі благодійного фонду «Пілігрим» та «Майбутнє дітям України».

24 червня обидві групи велосипедистів зустрінуться в Києві на Хрещатику. Там вони вручать офіційне звернення від руху «Україна без сиріт» Президенту, Верховній Раді та Кабміну.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100