реклама

реклама

Які рішення ухвалюють у стінах черкаської мерії, що відбувається на сесії міської ради, які питання розглядає виконавчий комітет відтепер городяни міста зможуть побачити на власні очі. Переглянути відеозаписи можна на офіційному порталі Черкаської міської ради http://www.rada.cherkassy.ua у розділі «Відео».

Тепер муніципальне відео показуватиме, чим займаються депутати на сесіях

Тепер муніципальне відео показуватиме, чим займаються депутати на сесіях

— Розділ ВІДЕО вже містить готові матеріали із останньої сесії міської ради та засідання виконавчого комітету. Тож містяни можуть їх переглянути, — розповідає директор комунального підприємства «Муніципальне інформаційне агентство «Черкаси» Олена Петрова. – Це можна назвати початком роботи Інтернет-телебачення. Найближчим часом ми викладатимемо відео із земельних аукціонів, тендерів та сюжети новинного характеру.

Як пояснила Олена Петрова, оскільки відеоматеріал займає більше однієї години, а якщо це засідання сесії, то 3-5 годин, то увесь фільм поділений на відеоролики розміром до 10 хвилин. Тема ролику вказана під самим відео, інформує прес-служба мерії.

Міський голова Черкас Сергій Одарич зазначає, що відео, яке виставлятиметься на сайті, додасть відкритості і прозорості у роботі міської ради, адже не кожен через ряд суб’єктивних та об’єктивних причин може потрапити на засідання сесій та виконавчого комітету.

— Відео зможуть переглядати не лише в Черкасах. Мережа Інтернет дозволяє це робити з будь-якого куточку світу. Тим більше зберігатиметься архів усіх засідань і рішень. Тож будь-хто у будь-який момент може переглянути архіви, подивитися, як голосували депутати, члени виконкому тощо, — сказав Сергій Одарич.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Підтримую 21.06.2011 14:38
Хороша ідея.
Головне корисна для всіх.
Особливо для мам і пап у вихованні майбуніх депутатів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Галісес 20.06.2011 22:50
Тяжелый отдых сморил депутата, по ночам вагоны разгружает, чтоб собрать на ...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Ника 20.06.2011 16:50
Цитата:
Це можна назвати початком роботи Інтернет-телебачення - розповідає директор комунального підприємства «Муніципальне інформаційне агентство «Черкаси» Олена Петрова

Какой же из неё директор, если она не видит разницу между интернет-ТВ и обычными роликами на ютубе?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100