Чергова новина про смерть земляка на сході сколихнула вчора, 25 листопада, Золотоношу. Максим Харченко загинув ще наприкінці серпня під Іловайськом під час обстрілу так званого гуманітарного коридору для українських військових. Проте тільки зараз тіло Максима нарешті ідентифікували, повідомляє «Золотоноша Online». Прощання з героєм відбулося сьогодні.

36-річний Харченко був професійним снайпером, учасником багатьох миротворчих операцій на різних континентах світу. Він не відразу зміг потрапити в зону АТО, адже через професію мав певні проблеми з опорно-руховим апаратом. Завдяки пластині у нозі його і впізнали аж через три місяці після загибелі… Смерть Харченка також підтвердили його товариші по службі, котрим днями вдалось звільнитись із полону.

Нагадаємо, що це вже п’ята жертва війни на Сході України із числа жителів Золотоноші та району. Раніше загинули бійці батальйону «Айдар» Валентин Черута із Золотоноші, батальйону «Київ» Руслан Шеремет з Піщаного, миколаївський десантник Євген Півень (уродженець Золотоноші) та прапорщик прикордонної служби Сергій Єпіфанов, котрий у мирний час проходив службу в Навчальному центрі Держприкордонслужби в Оршанці.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 укроп 27.11.2014 11:40
Українці, невже ми пробачимо владі(Порох,кул я в лоб) Іловайськ,Зелен опілля,31 блок-пост...Патріотів кладуть в Донбасі й досі,залишаться тільки гречкосії...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Марія 27.11.2014 01:15
ЗА ЦЕЙ "КОРИДОР" ДОМОВЛЯВСЯ І ЗВІТУВАВ ПОРОШЕНКО ОСОБИСТО! СЛАВА ГЕРОЮ!ВІЧНА ПАМ"ЯТЬ.ЗЕМЛЯ ПУХОМ.ДЯКУЄМО.СПІВЧУВАЄМО.СЛАВА УКРАЇНІ!СМЕРТЬ ВОРОГАМ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Черкащанин 27.11.2014 00:03
Слава Герою, який поліг в бою за Україну!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100