реклама
Sucurity Police

реклама

Фото з архіву

Фото з архіву

Протестувати проти перенесення ринку з центру Золотоноші ініціативна група золотоніських підприємців приїхала до Черкаської облспоживспілки.

- На сьогодні міська рада не прийняла рішення про продовження оренди ринку. А вона закінчується 20 вересня, - коментує «Прочерку» голова «Спілки підприємців Золотоніщини» Сергій Баглаєнко. – Ми побудували за свої гроші торгові місця, а нам їх ніхто не компенсує, натомість на новому місці у побудову павільйонів чи в оренду знову треба вкладати кошти.

- Те місце, де хоче зробити ринок мер, розташоване на болотах. Капітальних споруд там будувати не можна. Нам не потрібні такі робочі місця, - приєднується підприємець Андрій Штанько.

Тетяна Даценко торгує на ринку одягом уже 15 років.  Жінка каже, що для її родини це єдине джерело доходів.

- Чоловіка скоротили, мене скоротили, роботи в Золотоноші немає. А тепер і цієї хочуть позбавити! – обурюється підприємець.

У своєму зверненні до голови Черкаської облспоживспілки  Віктора Боїна підприємці нарікають на бездіяльність облспоживспілки, якій підпорядковується ринок. «Підприємців дуже непокоїть та обурює позиція дирекції облспоживспілки, яка на даний час досі не прийняла дієвих заходів щодо вирішення питання оренди ринку… Вимагаємо від Вас прийняти рішучі заходи для позитивного вирішення продовження оренди території ринку, створення нормальних умов здійснення нашої діяльності, подальшого удосконалення території ринку», - йдеться у зверненні.

Раніше мер Золотоноші Віталій Войцехівський у коментарі «Прочерку» зазначав, що нинішній ринок в центрі вже не може вмістити всіх охочих торгувати. І з проханням прибрати його зверталися самі ж жителі міста.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100