реклама

реклама

Муніципальні інспектори складають протоколи на студентів, які розклеюють афіші по Черкасах

Муніципальні інспектори складають протоколи на студентів, які розклеюють афіші по Черкасах

Минулого тижні відбулось чергове засідання адміністративної комісії, за результатами якого було винесено 27 постанов про притягнення до адміністративної відповідальності мешканців і підприємців Черкас. Накладено штрафів на загальну суму 17 340 грн., про це інформує прес-служба Черкаської мерії.

Так, за результатами засідання адмінкомісії, за експлуатацію малих архітектурних форм (МАФ) без дозвільних документів було оштрафовано 6 осіб, за несанкціоноване розклеювання рекламних оголошень – 4 особи, за неналежний санітарний стан територій – 3 особи, за складування будівельних матеріалів на зелених зонах міста – 4 особи, за паркування автомобілів на зеленій зоні – 3 особи, за торгівлю у невстановлених місцях – 4 особи, за порушення Порядку розміщення зовнішньої реклами – 2 особи, за порушення Правил експлуатації житлових будинків – 1 особа.

—  За несанкціоноване розклеювання рекламних афіш щодо проведення вечірки в нічному клубі «Міленіум» нашими інспекторами було «зловлено на гарячому» та складено протоколи на двох студентів,  - розповідає директор департаменту муніципальної інспекції Ольга Швець. – У своїх поясненнях хлопці зазначили, що до них підійшли невідомі чоловіки та запропонували розклеїти оголошення на опорах в обмін на… пачку цигарок. Після винесених рішень про притягнення до адміністративної відповідальності порушники пообіцяли застерегти своїх колег-студентів від подібних ситуацій, які закінчуються великими штрафами.

Також, за словами Ольги Швець, у Черкасах продовжується демонтаж біг-бордів та малих архітектурних форм, термін дії дозволів на які не був продовжений у встановленому законом порядку. Так, за минулий тиждень на виконання приписів департаменту муніципальної інспекції суб`єктами господарювання було демонтовано 8 рекламних конструкцій та 3 кіоски, що розташовувались на бульварі Шевченка.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100