реклама

реклама

Черкаські бейсболісти зайняли друге місце на ХІІ чемпіонаті України з бейсболу серед дитячих команд Літл-Ліги, який на вихідних проходив у Черкасах. Переможцями ж стали бейсболісти із Кіровограда. Загалом до Черкас приїхали команди з Одеської, Тернопільської, Кіровоградської, Донецької областей, інформує прес-служба Черкаської мерії.

«Родзинкою» змагань став приїзд до обласного центру американця черкаського походження – Кейліна Ноулза. 17 років тому родина із США всиновила хлопчика з Будинку Дитини. Цього року він закінчує школу і дуже хотів побачити свою Батьківщину. Він дуже добре грає у бейсбол.  Дізнавшись, що у Черкасах є бейсбольна команда, а тим більше проходитиме чемпіонат, він вирішив приїхати до Черкас.

«Родзинкою» змагань став приїзд до обласного центру американця черкаського походження – Кейліна Ноулза (на фото - у центрі)

«Родзинкою» змагань став приїзд до обласного центру американця черкаського походження – Кейліна Ноулза (на фото - у центрі)

– Вважаю, що українські бейсболісти нічим не гірші від американських. У них великий потенціал, і я думаю, що через декілька років вони можуть претендувати на медалі міжнародного рівня, – зазначив Кейлен і пообіцяв, що приїжджатиме до Черкас частіше.

Крім того, американський гість завітав до Черкас не з порожніми руками. В останній день змагань була проведена безпрограшна лотерея з подарунками, де кожен зі спортсменів міг обрати собі бейсбольний інвентар чи форму.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100