реклама

реклама

Опозиційний губернатор вкотре протестуватиме проти губернатора офіційного

Опозиційний губернатор вкотре протестуватиме проти губернатора офіційного

Рада опозиційних сил Черкащини прийняла рішення провести 24 червня пікетування сесії обласної ради, де має розглядатися звіт голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба про виконання програм економічного і соціального розвитку області.

– Вимоги опозиції незмінні: відставка Сергія Тулуба за провал соціально-економічної політики, яку він зі своєю командою впроваджує вже більше року у нашій області, – повідомив сьогодні координатор Ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко. – Також ми звернулися до депутатів обласної ради від опозиційних фракції – «Батьківщини» та «Фронту Змін» – внести в порядок денний питання про недовіру голові обласної державної адміністрації. Ми вважаємо, що якраз голосування в обласній раді щодо цього питання і засвідчить, хто дійсно в опозиції до нинішнього режиму, нинішньої влади, а хто лише імітує таку боротьбу з владою, підігруючи в багатьох моментах Тулубу.

За совами Леоніда Даценка, у ЗМІ вже розпочався піар звіту губернатора.

– Саме влітку, коли більшість депутатів розійшлися на канікули, такий звіт необхідний Тулубу для піару у боротьбі за місце під київським сонцем. Адже сьогодні триває кампанія можливої відставки уряду, змін урядовців. І наш голова ОДА претендує на одне з чинних місць у столичній владі, – сказав Леонід Даценко, підкресливши, що не всі високо посадовці позитивно оцінюють діяльність команди Тулуба на Черкащині.

Для прикладу доповідач згадав виступ Президента в Оршанці, де Віктор Янукович зауважив, що Черкащина скотилася вниз за соціально-економічними показниками.

– Але ми бачимо, що Сергій Тулуб всіляко намагається переконати Київ, що будівництво комунізму на Черкащині триває шаленими темпами. Нам нічого не залишається, як запропонувати представникам Партії регіонів висувати пана Тулуба в президенти, – зіронізував Леонід Даценко.

 

реклама

Коментарі  

 
-2 #3 1234 21.06.2011 16:33
А на що взагалі здатна опозиція на чолі з Даценком? Чи ваших сил вистачає тільки на дешеві шоу і намагання облити брудом? А Тулуб, на відміну від всіх своїх попередників, за досить невеликий проміжок часу, виконав все, що обіцяв! ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 Sirko 21.06.2011 11:57
Що буде казати Тулуб у своєму звіті, здогадатись не важко, а от що скажуть йому депутати з опозиційних фракцій - велике питання. І чи скажуть взагалі? Поки що тільки Даценко відкрито і жорстко опонує Тулубу, ще трохи Бондаренко і Майборода. Решта сидять по закутках. І краще б хтось вийшов і став поряд з Даценком, ніж сидіть і нить, що з цього нічого не вийде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 махмуд 20.06.2011 17:01
что бы не делать, только бы ничего не делать!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100