реклама

реклама

mitn Збільшення товарообігу наполовину за ваговими показниками та на третину за вартістю – такі статистичні дані діяльності Черкаської митниці навів на прес-конференції 15 червня її начальник Валентин Ковальський. Це свідчить про те, що розпочалося економічне зростання в області.

Як повідомляє прес-служба митниці, з початку року підприємства Черкащини експортували найбільше  товарів до Росії, Ліхтенштейну, Німеччини, Білорусі, Швейцарії, Казахстану, Франції, Молдови, Польщі, Азербайджану та Великобританії. Завозили ж також із Росії, Франції, Швейцарії, Великобританії, Німеччини, а ще – Кіпру, Лівану, Угорщини та Нідерландів.

Визначила митниця і своїх найбільших платників податків. За 5 місяців цього року ними стали ДП «АСЗ №2» АТ «АК»Богдан моторс», ВАТ «АЗОТ», ТОВ «Катеринопільський елеватор», ЗАТ «Агріматко-Україна», ЗАТ «Графія Україна».

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Віктор 22.06.2011 20:15
Звісно, митники фіксують зростання обсягу отриманих хабарів. І їм здається що "жить стало лучше, жить стало веселее". Чомусь більшість інших жителів області бачать круг себе економічну агонію області.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100