реклама

реклама

Уряд на добудову уманської школи дає кошти, зекономлені на державному поліграфкомбінаті

Уряд на добудову уманської школи дає кошти, зекономлені на державному поліграфкомбінаті

На добудову школи у с. Родниківка Уманського району Кабмін виділив 4 мільйони гривень.

Про це повідомляє газета «Дзеркало тижня». Це кошти, які відповідною постановою були зняті з фінансування поліграфкомбінату «Україна», зокрема, передбачені на «придбання обладнання з персоніфікації бланків паспорта громадянина України для виїзду за кордон». Ще 2 млн. грн. з цих грошей віддали на реконструкцію храму президентського полку та 4 млн. грн. на ремонт інших об’єктів.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Kotovsky 21.06.2011 20:34
Коли це село Родниківка стала частиною Черкас?

Ви тільки вдумайтеся в те, що написано: на ремонт шлоли в СЕЛІ уманського району виділили 4 000 000 гривень!!! Вона мабуть знаходиться на перетині туристичних маршрутів до Євро 2012, або іщє щось. Інакше це пояснити нормальній здоровомислячій людини НЕМОЖЛИВО!!!
Нехай цим родниківським дітям буде щастя!!!

Та нашим дітям зі школи №18, які вже 12 років вчаться "на бідівництві" власного спортзалу школи мабуть ще довго чекати. Так ніхто і не "зекономив" на їхню користь якихось 1,5 - 2 мільончики. Храм президентського полку важливіший!!! Наші діти чекали 12 років - і ще почекають (тільки вже невідомо скільки)!!!

Назвіть іще для повноти картини ПІДРЯДНИКА цього ремонту і нехай КРУ та інші контролюючі оргоани візмуь іх "на олівець" про всяк випадок. Зазвичай це якась "своя фірма",а розмір відкату стандартний - 50%.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100