реклама

реклама

Визначилися переможці й призери другого міського конкурсу “Оточи себе красою”, який тривав у Черкасах протягом минулого року. Нагадаємо, тоді міська влада звернулася до жителів міста з проханням оздобити балкони, прикрасити фасади і облаштувати прилеглу територію. Нагородити переможців вирішили уже цього року, під час оголошення про відкриття нового, цьогорічного конкурсу. Про це інформує прес-служба Черкаської мерії.

Торік приблизно 80 черкасців долучилися до конкурсу. Городяни змагалися в чотирьох номінаціях: на краще оздоблення балкону чи вікна, на краще облаштування придворової території біля приватного домоволодіння, облаштування прибудинкової території багатоповерхового житлового будинку чи кращу територію перед торгово-офісними та іншими громадськими будівлями.

– Мені приємно, що з кожним роком кількість людей, які прагнуть зробити наше місто красивим стає все більше й більше, – зазначив під час нагородження переможців міський голова Черкас Сергій Одарич. – Хочу повернути Черкасам колишню славу міста-саду, в якому приємно ходити, відпочивати й просто жити. Тому запрошую учасників уже цьогорічного конкурсу долучати до цієї акції своїх друзів, сусідів і знайомих.Давайте разом зробимо наше місто красивим, охайним, а головне – заквітчаним.

Одарич: Запрошую учасників уже цьогорічного конкурсу долучати до цієї акції своїх друзів, сусідів і знайомих...

Одарич: Запрошую учасників уже цьогорічного конкурсу долучати до цієї акції своїх друзів, сусідів і знайомих...

Конкурсна комісія визначила переможців 2010 рокув чотирьох номінаціях:

– У номінації “Краще оздоблення балкону, вікна” третє місце посіли відразу п’ять учасників: Валентина Папуша, Марія Глушенко, Варвара Герасименко, Галина Русенко і Світлана Бондар. У якості призу вони отримали спеціальні набори для догляду за рослинами.

– У номінації “Краще облаштування придворової території біля приватного домоволодіння” І місце присвоїли Олексію Черненку – він отримав мікрохвильову піч. ІІ місце посіла Людмила Пронь, за що була нагороджена DVD-програвачем. ІІІ місце й набір для догляду за рослинами дісталося Ользі Іоненко.

– У номінації “Краще облаштування території перед торгово-офісними та іншими громадськими будівлями” ІI місце посів Юрій Чайка (приз DVD-програвач).А III місце здобула ФОП Лінчицька В. А. – приз набір для догляду за рослинами.

– У номінації “Краще облаштування прибудинкової території багатоповерхового житлового будинку” перемогу святкували мешканці будинку по вул. Гоголя, 221. Саме їм дістався головний приз – елементи дитячого майданчика у двір будинку(дві каруселі). Мешканці ж будинку по вул. Гоголя, 391/1 (КП “Придніпровська СУБ”) посіли II місце й отримали у свій двір іменну лавочку з логотипом конкурсу. А мешканці будинку для сімей з дітьми-інвалідами по вул. Конєва, 15/1, які посіли третє місце –набір для догляду за рослинами. Такий же приз дістався й мешканцям будинку по вул. Сумгаїтська, 36, які також здобули третє місце у цій номінації.

Окрім призів, усі учасники конкурсу отримали від міської влади заохочувальні призи: таблички для розміщення їх на будинку з написом про участь у конкурсі “Оточи себе красою”, а також годинник із логотипом конкурсу.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Віктор 22.06.2011 20:00
Лицемірство це, Сергію Олеговичу.
Ви нищите те що люди своїми силами намагаються зробити красивого поряд із собою.
От скажімо премію "Краще облаштування території перед торгово-офісними та іншими громадськими будівлями" мабуть заслужили ті хто облаштовував клумбу перед будинком біля піцерії Неаполь. Нагадаю два-три роки тому і раніше там було місце постійного риття труб екскаваторами - вигляд як, мабуть, у 1944 після бомбардувань. Потім, після того як деякий час роскопки не велись, якісь люди (бачив там кількох різних жіночок в домашньому одязі) обгородили клумбу насадили квітів, доглядали їх. Весною цього року там була вже гарна велика доглянута клумба з квітами. І вона розширялась далі вздовж тротуару.
Але прийшли підлеглі міської ради - і розкопали клумбу, знищили квіти, щоб полатати старі іржаві труби. Щоб відмити трішки "бабла" на казковому кошторисі цих робіт. Щоб закопавши діряві труби вирити їх наступного року і знову заробити на цьому.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Лаврін 22.06.2011 08:12
**міський голова Черкас Сергій Одарич. – Хочу повернути Черкасам колишню славу міста-саду, в якому приємно ходити, відпочивати**
А чому ж робиш навпаки??? Повирізав дерева де треба і де не треба, нищиш Соснівку, продав берег Дніпра, нарив ям по місту - це і є сад?????? :eek:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100