реклама

реклама

Черкаські ветерани нарікають на брак уваги до їхніх проблем

Черкаські ветерани нарікають на брак уваги до їхніх проблем

На недоступність та низьку якість медичного обслуговування скаржилися черкаські ветерани під час зустрічі з обласною владою, яка відбулася 21 червня. Дорогі ліки, які ветеранові треба купувати за свої кошти, недофінансування основних потреб та байдуже ставлення з боку деяких медпрацівників – це лише частина проблем, про які говорилося.

- На ліжкомісце для ветерана в Черкасах виділено лише 6 гривень, у Чигиринському районі – 5, 25 гривні, у Христинівському – 6,7. Спробуйте ветерана пролікувати й прохарчувати на таку суму! Крім цього, є багато сигналів, що в палатах для ветеранів лікуються інші люди, яким там не місце, - озвучував проблеми голова обласної ради ветеранів Володимир Веретільник.

Він також зазначив, що в районах варто було б розширити мережу аптек «Медичний кошик», де ліки мають бути дешевшими. Утім, депутат обласної ради Наталія Горбенко зауважила, що відомі випадки, коли в таких аптеках ціни були більшими, ніж в приватних.

Голова Корсунь-Шевченківської ради ветеранів Семен Побірченко поскаржився й на те, що в лікарнях та інших установах до ветеранів ставляться без належної поваги – стареньким доводиться вистоювати в черги, а потім ще й можуть відмовити у прийомі.

Заступник голови облдержадміністрації Юрій Тимошенко, який разом із заступником голови обласної ради Василем Касяном проводив зустріч, пообіцяв, що за кожною з названих проблем буде дано відповідні доручення, аби їх вирішили якнайшвидше.

 

 

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Віктор 22.06.2011 20:08
Чому прокуратура та податкова пресують підприємців,а тих хто бюджетні кошти транжирить не чіпає?
Бо вони є невід’ємною частиною цієї схеми транЖИРУВАННЯ.
Ми в принципі ніколи не наповнимо бюджет, коли вся система влади направлена на безмежне і безнаказане паразитування криміналізовани х клерків на тих хто намагається виробляти товари і надавати послуги.

Більша частина ветеранів на президентських виборах підтримувала Данєцкіх. Бачили очі що брали, так тепер жеріть хоч повилазьте.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Антон 22.06.2011 09:26
Це правда!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Підприємець. 22.06.2011 09:24
Ми платимо податки, а керівництво шпиталю їх грабастає.Чому прокуратура та податкова пресують підприємців,а тих хто бюджетні кошти транжирить не чіпає. Так ніколи не наповнимо бюджет та не покращимо життя тих хто цього потребує.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100