реклама

реклама

tuii Нові запчастини до імпортного комбайна місцеві жителі вкрали на території сільгосппідприємства Жашківського району. Упіймали їх біля пункту прийому брухту.

Як повідомляє відділ зв’язків з громадськістю  УМВС України в Черкаській області, про крадіжку заявило керівництво господарства. Запчастин украли на 50 тисяч гривень.

Дільничні інспектори, здогадавшись, куди «прибудуть» металеві запчастини, влаштували засідку біля пункту прийому брухту. Незабаром тут з’явилося троє чоловіків із возиком. На дні возика, під іншим металом, лежали вкрадені запчастини.

У відділку міліції крадії розповіли, що, випиваючи разом, почали жалітися одне одному на безгрошів’я. Найстарший, 43-річний приятель, який раніше вже був у в’язниці, запропонував вкрасти металеві речі у місцевому господарстві. Вдалу нічну «вилазку» чоловіки вирішили «обмити». Але горілка закінчилась, і вони вирішили поповнити її запаси, здавши награбоване. У процесі цього їх затримали. Проти чоловіків порушено кримінальну справу, відповідно до якої їм загрожує від 3 до 6 років ув’язнення.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100